Algemene Afdelingsvergadering (AAV)


When: zaterdag 27 juni 2015 12:00 - 23:59
Where: Grand Cafe Frankendael, Middenweg 116, Amsterdam

De volgende Algemene Afdelingsvergadering zal plaatsvinden op 27 juni. Op deze belangrijke dag zal de nieuwe samenstelling van het bestuur worden gekozen en zullen resoluties, amendementen en moties worden besproken. Het programma en de agenda vind je hier. Op deze pagina vind je meer informatie over de vacatures die openstaan en de deadlines die vastzitten aan het indienen van resoluties, amendementen en moties. Alle belangrijke informatie vind je het congresboek. Klik hier om het congresboek te downloaden. 

Aanmelden
Voor het diner ben je verplicht je aan te melden. Voor het bijwonen van de AAV is dit, in verband met het aantal congresboeken dat moet worden geprint, gewenst. Inschrijven kan je via deze link. Gelieve dit voor 25 juni te doen!

Gezocht: nieuw bestuur
De samenstelling van het nieuwe bestuur dat vanaf 1 september zal aantreden zal op 27 juni worden gekozen. Voor dit bestuur zijn er verschillende functies vacant. Klik op de desbetreffende functie om het functieprofiel te openen. Heb je interesse in een bestuursfunctie of  functie gerelateerde vragen? Op 29 mei organiseren we voor aanvang van de reguliere borrel een bestuur interesse moment. Hier kan je al je vragen kwijt. Ook kan je natuurlijk altijd naar de desbetreffende persoon een mailtje sturen. 

De functies Secretaris Organisatie en Scholing & Vorming zijn op dit moment niet ingevuld. Voor vragen kun je mailen naar sander.junte@jongedemocraten.nl 

Gezocht: KasCo
Ook zijn we weer op zoek naar een KasCo. Als KasCo controleert je de kas van de afdeling. Ook de KasCo zal op de AAV 27 juni verkozen worden. 

Gezocht: Penningmeester juli en augustus
Op de vorige AAV (15 juni) is de functie van penningmeester open blijven staan. Inmiddels functioneert Tessa van Ravenzwaaij al enkele maanden als interim penningmeester. Desniettemin zal de functie voor de zomermaanden opnieuw open gezet worden zodat iedereen zich kandidaat kan stellen voor de functie van penningmeester. Dit betreft dus enkel de functie van penningmeester voor de maanden juni en juli. Geef dit indien je je kandidaat stelt duidelijk aan bij je beoogde periode!  

Weet je al zeker dat je voor een van bovenstaande functies wil gaan. Vul dan het kandidaatstellingsformulier in (klik hier om het te downloaden) en mail dit naar sander.junte@jongedemocraten. Je kan je kandidaat stellen tot 5 minuten voor aanvang van de AAV, maar om het congresboek gepubliceerd te worden zal je dit voor 21 juni 00.01 moeten doen. 

Deadlines
Resoluties kunnen tot 6 juni 00.01 ingediend worden. Amendementen op deze resoluties en/of het politieke programma en moties kun je indienen tot 20 juni 00.01. In het congresvoorstel, klik hier om het te openen, kun je al je politieke input indienen. Heb je hier vragen over? Schroom dan niet om Sander Junte via sander.junte@jongedemocraten.nl hierover te contacteren.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

maandag 26 juni 19:00
In gesprek met Pia Dijkstra - Overijssel
maandag 26 juni 20:00
Verkiezings AAV - Utrecht
dinsdag 27 juni 19:30
The IFLRY game - politcs at an international level - Leiden-Haaglanden
woensdag 28 juni 18:00
LedenBBQ - Rotterdam
woensdag 28 juni 20:00
Zomerse teamavond! - Brabant
woensdag 28 juni 20:00
Interesse avond voor het bestuur - Friesland
zaterdag 01 juli 12:00
Model United Nations JD Utrecht - Utrecht
woensdag 05 juli 20:00
VerkiezingsAAV - Friesland

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten