#

Algemene afdelingsvergadering (AAV) + Kerstborrel -

Datum: 22 december 2011 | Tijd: 19:00 - 23:59 | Locatie: Landelijk Secretariaat D66, Hoge Nieuwstraat 26 DEN HAAG

Het belangrijkste orgaan van de afdeling is de halfjaarlijkse afdelingsvergadering. Tijdens deze avond hebben alle leden inspraak op het geplande beleid van het bestuur. Er zijn posities vacant, dat betekent dat we ook weer nieuwe bestuursleden gaan kiezen. Hierover wordt later meer bekend, maar we zijn in ieder geval opzoek naar een enthousiaste nieuwe penningmeester! Deze AAV wordt extra speciaal omdat we moeten gaan stemmen over de nieuwe vorm van afdelingsfinanciën, zoals aangenomen op het congres in oktober. Uiteraard leggen we dan ook verantwoording af over de afgelopen bestuursperiode en is er de mogelijkheid om amendementen in te dienen op het regionaal politiek programma. 

Dit alles gaan we doen op het Landelijk Bureau van de Jonge Democraten. 
AAV op het landelijk bureau suf? Helemaal niet, want er zijn gratis drankjes en hele mooie kerstversieringen. Achteraf vindt dan ook onze kerstborrel plaats, waar naast leden ook andere PJO's welkom zijn. 

LET OP: Het kantoor van de JD bevindt zich op nummer 26. Je kunt aanbellen bij de Hans van Mierlo stichting mocht de deur gesloten zijn.

Facebook


« terug naar de agenda