#

Algemene Afdelingsvergadering -

Datum: 15 januari 2015 | Tijd: 19:30 - 22:00 | Locatie: Stayokay Zeeburg, Timorplein 21 in Amsterdam

Op donderdag 15 januari zal onze tweede Algemene Afdelingsvergadering (AAV) plaatsvinden. Tijdens deze AAV zal het huidige bestuur verantwoording afleggen en zal het politieke programma onder handen genomen worden.

De deadline voor het inleveren voor resoluties is inmiddels verstreken. Er zijn geen resoluties ingediend. De deadline voor politieke en organisatorische moties/amendementen ligt op 6 januari (23:59). Voor meer informatie over het indienen van stukken en overige vragen over de AAV kun je terecht bij Sander Junte via sander.junte@jd.nl.  De formats voor de in te dienen stukken vind je hieronder:  

Organisatorische moties

Politieke moties

AR-wijzigingen

Amendementen

In ons bestuur komen de functies van Voorzitter, PenningmeesterSecretaris Scholing & Vorming en Secretaris Politiek vrij. Door op de functies te klikken kom je terecht bij de verschillende functieprofielen. Wil jij je kandidaat stellen voor een van deze functies? Kandidaat stellen voor een functie kan tot de AAV. Klik hier om het kandidaatstellingsformulier te openen. Om opgenomen te worden in het congresboek dien je het kandidaatstellingsformulier voor 7 januari 23.59 naar sander.junte@jongedemocraten.nl te mailen.

De locatie wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Het congresboek wordt op 8 januari op de website gepubliceerd. 


« terug naar de agenda