Afscheid Lilian, Paul en Dean


When: vrijdag 07 december 2012 22:00 - 23:59
Where: Cafe Einstein, Nieuwe Rijn 19, Leiden

 

Het is zo ver, Lilian, Dean en Paul nemen afscheid

Als je Leiden - Haaglanden zegt dan zeg je eigenlijk Lilian, Dean en Paul met hun jarenlange betrokkenheid bij de afdeling als bestuurslid. Met de AAV van 7 december aanstaande zal er een eind aan dit tijdperk komen, alle drie hebben ze besloten zich niet meer verkiesbaar te stellen voor een nieuwe termijn. De afdeling bloeit en we zien meer dan voldoende potentieel voor onze opvolging. Dat betekent echter niet dat de JD van ons af is, we zullen de kritisc...
he blik die we altijd gehad hebben blijven uiten, en wie weet ergens nog een leuk ere baantje bij de JD gaan doen ;-)!

Maar het mooiste van zo’n lange tijd bij de JD als bestuurslid is eigenlijk wel dat je vrienden voor het leven maakt en zoveel interessante mensen en plekken mag bezoeken. En wat is er nou mooier dan ons afscheid vieren met de mensen met wie we urenlang vergadert hebben over gezamenlijke activiteiten met D66, een motie over de BES-eilanden of een PJO debat!? Daarom willen we iedereen van harte uitnodigen voor het feest dat we ter ere van ons eigen afscheid geven. Vrijdag 7 december zal onze AAV plaatsvinden vanaf 20:00 uur met aansluitend ons afscheidsfeest. Rond 22:00 zullen we naar verwachting beginnen met de afscheidsspeeches en de officiele decharge van de bestuursleden met aansluitend het instellen van het nieuwe bestuur. Daarna barst het feest los en jullie zijn allen van harte welkom!

De startlocatie van dit geweldige feest zullen we zo snel mogelijk precies laten weten, we beginnen in het centrum van Leiden. Uiteraard zijn jullie allen van harte welkom om ook bij de AAV aanwezig te zijn. Hopelijk tot dan!
Lees verder
Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Bram - De Nuchtere

Door: Michiel Ruland Bram: Nuchter en er zijn dus geen opvallende foto van hem te vinden. Voor mijn derde en laatste interview spreek ik af met Bram. Bram lijkt in het contact voorafgaand aan het...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
maandag 04 september 20:00
Join the party! - Utrecht
dinsdag 05 september 19:30
Dinosaurusverhalen - Leiden-Haaglanden
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
maandag 11 september 20:00
Let's make this work(group) together! - Utrecht

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten