AAV


When: woensdag 23 november 2011 20:00 - 23:59
Where: Café de vier Heeren, Nijmegen

Na een extra AAV in september, is het nu alweer tijd voor onze officiele Algemene Afdelingsvergadering. Op deze afdelingsvergadering legt het bestuur verantwoording af aan de leden over hun afgelopen bestuursperiode en is er de kans voor leden om vragen te stellen aan het bestuur. Ook wordt de begroting gepresenteerd voor 2012. Naast dit bestuursblok is er ruimte voor het behandelen van moties. Voor meer info mbt het indienen van moties of regelgeving mbt moties of amendementen, kun je terecht bij onze secretaris Politiek: joeri.dobbelaar@jongedemocraten.nl
Op de AAV zijn er ook weer bestuursverkiezingen. De functies van Algemeen Bestuurslid en Penningmeester staan open. Wil je solliciteren voor een van deze functies, stuur dan voor 6 oktober je motivatie naar joeri.dobbelaar@jongedemocraten.nl ovv Sollicitatie + (functie). De sollicitatiecommissie zal dan contact met je opnemen voor een afspraak.
Last but not least: Elk jaar organiseert 3FM de Serious Request actie. 3 Dj's zitten in de week voor kerst in het Glazen Huis, zonder eten, en zamelen geld in voor een goed doel (meer info: www.3fm.nl). Dit jaar staat het Glazen Huis in Leiden, en daarom zijn onze collega's van  JD Leiden-Haaglanden al sinds oktober bezig met het inzamelen van zoveel mogelijk geld. Ook wij zullen in december met een actie komen, maar vanavond staat de JD DonatieDoos klaar waar je je bijdrage in kunt doen. Alle beetjes helpen!
Wil je meedenken over de inzamelingsactie? Mail dan sjoerd.wannet@jongedemocraten.nl
Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Lysanne van Schaik - De Directeur

Door: Michiel Ruland Lysanne van Schaik – zelfbenoemd Zeeuws Meisje. Voor het tweede interview reisde ik opnieuw af naar Zeeland. Ditmaal niet naar Vlissingen, maar naar Goes. Bij afstemming van d...

Lees meer...

vrijdag 04 augustus 19:30
Zomerborrel - Leiden-Haaglanden
vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
dinsdag 12 september 19:30
Dag van de lokale media - Amsterdam
dinsdag 12 september 20:00
In gesprek met... - Groningen

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten