AAV


When: woensdag 23 november 2011 20:00 - 23:59
Where: Café de vier Heeren, Nijmegen

Na een extra AAV in september, is het nu alweer tijd voor onze officiele Algemene Afdelingsvergadering. Op deze afdelingsvergadering legt het bestuur verantwoording af aan de leden over hun afgelopen bestuursperiode en is er de kans voor leden om vragen te stellen aan het bestuur. Ook wordt de begroting gepresenteerd voor 2012. Naast dit bestuursblok is er ruimte voor het behandelen van moties. Voor meer info mbt het indienen van moties of regelgeving mbt moties of amendementen, kun je terecht bij onze secretaris Politiek: joeri.dobbelaar@jongedemocraten.nl
Op de AAV zijn er ook weer bestuursverkiezingen. De functies van Algemeen Bestuurslid en Penningmeester staan open. Wil je solliciteren voor een van deze functies, stuur dan voor 6 oktober je motivatie naar joeri.dobbelaar@jongedemocraten.nl ovv Sollicitatie + (functie). De sollicitatiecommissie zal dan contact met je opnemen voor een afspraak.
Last but not least: Elk jaar organiseert 3FM de Serious Request actie. 3 Dj's zitten in de week voor kerst in het Glazen Huis, zonder eten, en zamelen geld in voor een goed doel (meer info: www.3fm.nl). Dit jaar staat het Glazen Huis in Leiden, en daarom zijn onze collega's van  JD Leiden-Haaglanden al sinds oktober bezig met het inzamelen van zoveel mogelijk geld. Ook wij zullen in december met een actie komen, maar vanavond staat de JD DonatieDoos klaar waar je je bijdrage in kunt doen. Alle beetjes helpen!
Wil je meedenken over de inzamelingsactie? Mail dan sjoerd.wannet@jongedemocraten.nl
Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

vrijdag 23 juni 18:00
Kader-bedankmoment - Landelijk
zaterdag 24 juni 10:00
Symposium Duurzaamheid [AFGELAST] - Utrecht
zaterdag 24 juni 12:00
Zomerborrel + Duathlon 2017 - Leiden-Haaglanden
zaterdag 24 juni 13:00
Afdelingscongres! - Amsterdam
zondag 25 juni 12:00
Heel JD Hapt - Overijssel
maandag 26 juni 20:00
Verkiezings AAV - Utrecht
woensdag 28 juni 18:00
LedenBBQ - Rotterdam
woensdag 28 juni 20:00
Zomerse teamavond! - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten