Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Algemene Afdelingsvergadering (AAV)

In het kort

7 september 2020 om 19:30 22:00

Tickets

Beschrijving

Op maandagavond 7 september vindt de eerste Algemene Afdelingsvergadering (AAV) van dit spannende politieke jaar plaats! We gaan het nieuwe bestuur Vissers officieel installeren, nemen afscheid van zeven aftredende bestuursleden, en behandelen ingediende voorstellen.

De relevante documentatie en de agenda van de AAV vind je uiterlijk vijf dagen van tevoren op de website.

Je kunt tot 06 september 19:30 moties, amendementen op het Regionaal Manifest en wijzigingen op het Afdelingsreglement indienen via deze link.

Je kunt ons enorm helpen bij het vinden van een geschikte locatie voor de AAV. Ben je van plan om te komen? Vul dan dit formulier in.

Wij hopen jullie allemaal op maandagavond 7 september te kunnen verwelkomen. Houdt onze sociale media en de JD Arnhem-Nijmegen WhatsApp-groep in de gaten voor alle updates omtrent deze AAV. Bij vragen en/of opmerkingen mag je natuurlijk altijd contact opnemen. 

De AAV vindt plaats in het Kolpingshuis, Smetiusstraat 1 te Nijmegen. Iedereen is fysiek welkom en de coronamaatregelen kunnen op deze locatie makkelijk gehandhaafd worden. Meld je wel aan via het formulier hierboven!

PS. Je kunt bij het Kolpingshuis alleen CONTANT betalen, dus niet met pin. Houd hier rekening mee als je een drankje wil kopen 😉