Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Landelijk Zomercongres Maastricht

In het kort

9 juli om 19:00 11 juli om 17:00

Gaetano Martinolaan
Maastricht,6229GVNederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Kom naar het Zomercongres in Maastricht!

De Jonge Democraten zijn terug met een fysiek congres!

Van 9 tot 11 juli vindt het zomercongres 2021 plaats, het toneel van de 89ste algemene ledenvergadering van de Jonge Democraten. Als alles goed gaat trekken we hiervoor naar het schone Maastricht, waar we ontvangen zullen worden bij het MECC voor ons driedaagse fysieke congres! Alles natuurlijk, zoals alle evenementen tegenwoordig, onder voorbehoud. Meer informatie over sprekers, het programma en de ALV vind je in het congresboek.

Wegens de coronamaatregelen bij de congreslocatie is het belangrijk dat alle deelnemers zich van tevoren aanmelden. De aanmelding voor de overnachting en het eten is gesloten, maar hieronder kun je je aanmelden voor de ALV en alle andere vrij toegankelijke onderdelen van het congres zoals het feest en de borrel.

Mocht je financieel in de problemen komen met de prijs van een congresticket, maar wel graag willen komen, neem dan even contact op met een van de leden van het Landelijk Bestuur. Dan kijken we samen wat er mogelijk is. Het is in sommige situaties mogelijk je reiskosten te declareren bij het Landelijk Bestuur. Voor deze en alle andere vragen mag je contact met ons opnemen via organisatie@jongedemocraten.nl. We helpen graag!