Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Landelijk Kaderbedankmoment

In het kort

26 juni om 18:00

Lange Houtstraat 11
Den Haag,2511CVNederland
+ Google Maps

Bedankt voor alle inzet dit jaar!

Het jaar loopt alweer tegen z’n einde. En wat een jaar.  Om al onze kaderleden te bedanken voor hun onvermoeibare inzet, organiseert het Landelijk Bestuur op 26 juni een avond voor iedereen die een functie heeft binnen onze vereniging. Eten wordt voor je geregeld, en hopelijk kunnen we na afloop nog afzakken naar het Plein voor een ouderwets gezellige borrel. Aanmelden kan van 13 mei tot 12 juni via de RSVP op deze pagina.

Dit alles is natuurlijk onder voorbehoud van de coronamaatregelen. Momenteel is het moeilijk in te schatten hoe de versoepelingen zich zullen ontwikkelen. We houden jullie daarom op de hoogte, en verplaatsen het evenement wanneer het geen doorgang kan vinden.

Let op: deze activiteit is bedoeld voor kaderleden van de vereniging. Twijfel je of je onder het kader valt? Mail dan even naar organisatie@jongedemocraten.nl

Als je je aanmeldt voor deze activiteit, gaan we ervan uit dat je deel zal nemen. Er worden namelijk voor iedere deelnemer kosten gemaakt. Meld je daarom alsjeblieft alleen aan als je van plan bent te komen. Heb je je aangemeld en kun je toch niet komen? Meld je dan af vóór 14 juni.

Heb je vragen over je aanmelding of de organisatie, neem dan contact op met Puck via organisatie@jongedemocraten.nl. Ze helpt je graag!