Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kaderweekend

In het kort

19 februari 2022 om 10:00 20 februari 2022 om 17:00

Tweemaal per jaar organiseren we voor alle kaderleden het Kaderweekend. Het is een weekend voor het hele kader, om elkaar te leren kennen en trainingen te volgen die je een nog beter kaderlid maken. Vervul jij een van de volgende functies: landelijk bestuurslid, afdelingsbestuurslid, portefeuillehouder, trainer, teamvoorzitter, kasco-lid, orco-lid, vertrouwenspersoon, of functionaris gegevensbescherming? Noteer de volgende datum dan in je agenda:

Het eerste kaderweekend van 2022 vindt plaats van 18 tot 20 februari. Je kan je tot 8 februari, 23:59 aanmelden via onderstaande RSVP.

Wij mikken op dit moment op een gedeeltelijk fysiek kaderweekend! Echter helaas geen lang weekend met diner en overnachting zoals gebruikelijk.
Het ziet er nu naar uit dat de trainingen op zaterdag online zullen zijn. De FEOs en het PKO kunnen op dit moment op zondag fysiek plaatsvinden. Als er enige updates op dit vlak zijn, laten wij dit zsm aan jullie weten!

Op zaterdag zullen verschillende top trainingen worden gegeven. Verder zullen op zondag de FEOs plaatsvinden, en zal zondag het PKO gehouden worden. Heb je inhoudelijke vragen over het programma, of wensen voor trainingen, wend je dan tot Silke (internezaken@jongedemocraten.nl). We zien jullie graag fysiek en/of online!