Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kaderweekend

In het kort

Texel

21 oktober 2022 23 oktober 2022

Tweemaal per jaar organiseren we voor alle kaderleden het Kaderweekend. Het is een weekend voor het hele kader, om elkaar gezellig te leren kennen en trainingen te volgen waarmee je jezelf kan ontwikkelen. Vervul jij een functie binnen de JD? Dan wordt je verwacht langs te komen. Noteer de volgende datum dan in je agenda:

Het eerste kaderweekend vindt plaats van vrijdagavond 21 tot en met zondag 23 oktober bij de StayOkay op Texel. Vind je Texel ver? Geen zorgen! Er rijdt een bus vanaf Groningen en Friesland bestuurd door Thomas. En een bus vanuit Utrecht die via Den Haag gaat. Voor deze laatste bus krijg je voorrang als je uit Limburg, Twente, Brabant of Arnhem-Nijmegen komt. Onderaan staat meer informatie!

Op zaterdag zullen de meeste FEO’s plaatsvinden.  Verder plannen we verschillende trainingen, en zal zondag het PKO gehouden worden. Heb je inhoudelijke vragen over het programma, wend je dan tot Dianne (internezaken@jongedemocraten.nl). We zien jullie graag op Texel! 

Meld je hier uiterlijk 4 oktober aan: https://jongedemocraten.nl/product/ticket-kaderweekend-ii-2022/

De bus vanuit Utrecht en Den Haag vertrekken vanaf de centrale stations. 

Utrecht Centraal- Touringcarhalte Catharijnesingel 2, Touringcarhalte Vredenburgknoop (halte tegenover Tivoli)

Den Haag Centraal- Busplatform boven 

Verzameltijd is 16.30 in Utrecht, vertrektijd is 16.45. Verzameltijd in Den Haag is 17.30, vertrektijd is 17.45. De aankomsttijd is waarschijnlijk 20.15 in Den Helder, dan nemen we de boot van 20.30. Tickets kun je hieronder bestellen bij de RSVP. Je kan hierbij opgeven of je een lunchpakketje wil als avondeten. Allergiewensen zijn als het goed is al doorgegeven bij de ticket voor het kaderweekend.

Voor vragen over deze bus kan je bij Niels zijn (06-57977784).

Bus Utrecht-Den Haag-Den Helder

Graag voor en achternaam en individueel aanmelden!

17 Gaat
43 beschikbaar
RSVP Hier