Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JD Brabant: Q&A Biografie Hans van Mierlo

In het kort

3 maart om 20:00 21:30

Tickets

Beschrijving

Onlangs is de biografie ‘Een wonderbaarlijk politicus’ over Hans van Mierlo verschenen. In dit boek duikt de schrijver Hubert Smeets in de privé-archieven van deze D66-oprichter, waardoor een prachtig portret ontstaat over de levensloop en de politieke carrière van Hans van Mierlo.

In deze Q&A-sessie zal Hubert Smeets het hemd van het lijf worden gevraagd over deze biografie. Het gesprek wordt geleid door niemand minder dan SLAM FM DJ Martijn la Grouw. In het sprekerspanel zullen daarnaast ook Marcelle Hendrickx (wethouder Tilburg) en Coen Brummer (Directeur Mr. Hans van Mierlo Stichting) aanschuiven.

Naast de vragen vanuit het panel is er ook ruimte voor vragen namens onze leden! Heb jij een brandende vraag aan Hubert, kom dan zeker langs! Weet je nu al wat je wil gaan vragen, dan kan je van tevoren al je vragen insturen via het volgende formulier: https://d66.social/

Je aanmelden via het bovenstaande formulier is niet vereist: iedereen van binnen en buiten de JD mag aansluiten. Iedereen is dus welkom!