Blogpost

Voorzitter Jonge Democraten spreekt D66 congres toe

Den Haag – Aanstaande zaterdag 17 november vindt in Nijmegen het congres van D66 plaats. Floris Kreiken, voorzitter van de Jonge Democraten, de jongerenorganisatie van D66, zal de daar aanwezige leden toespreken. Jonge Democraten zien kansen voor D66 maar roepen de partij op een tandje bij te zetten. D66 moet zich op een open en constructieve wijze bezig houden met die thema’s, die nu onder druk staan, zoals vrijheid, privacy en de toekomst.

Het komend jaar moet wat de Jonge Democraten betreft met name Europa centraal komen te staan. “De focus ligt in Nederland niet meer op wat we met Europa kunnen doen, maar wat Europa vooral niet mag doen.” “Over anderhalf jaar zijn er verkiezingen voor het Europees Parlement, en D66 zal echt een tandje moeten bijzetten om de afvaardiging in Europa te behouden.” aldus Kreiken

Naast Europa vragen de Jonge Democraten ook aandacht voor de volgende generatie. Floris Kreiken: “De woningmarkt zit op slot, Nederland vergrijst en wij zijn straks het kind van de rekening.”

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Stel je kandidaat!

Stel je kandidaat voor het Landelijk Bestuur! Het is vanaf nu mogelijk om je kandidaat te stellen voor het Landelijk Bestuur. Tijdens het Zomercongres in Rotterdam (16 t/m 18 juni 2017) zullen hier...

Lees meer...

donderdag 25 mei 20:00
Formatiespel in Hoorn - Amsterdam
zaterdag 27 mei 20:00
Bestuur Interesse Borrel Sessie (BIBS) - Landelijk
maandag 29 mei 20:00
Wat is er terecht gekomen van de millenniumdoelen? - Utrecht
dinsdag 30 mei 19:30
Nederland als belastingparadijs? - Leiden-Haaglanden
dinsdag 30 mei 20:00
Betaalbaarheid van de zorg - Limburg
dinsdag 30 mei 20:00
Arend Jan Wonink – Groningen International - Groningen
woensdag 31 mei 19:30
Tegenpolen Anne-Fleur en Yernaz Ramautarsing - Rotterdam
woensdag 31 mei 20:00
Team Avond - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten