Blogpost

Voorzitter Jonge Democraten spreekt D66 congres toe

Den Haag – Aanstaande zaterdag 17 november vindt in Nijmegen het congres van D66 plaats. Floris Kreiken, voorzitter van de Jonge Democraten, de jongerenorganisatie van D66, zal de daar aanwezige leden toespreken. Jonge Democraten zien kansen voor D66 maar roepen de partij op een tandje bij te zetten. D66 moet zich op een open en constructieve wijze bezig houden met die thema’s, die nu onder druk staan, zoals vrijheid, privacy en de toekomst.

Het komend jaar moet wat de Jonge Democraten betreft met name Europa centraal komen te staan. “De focus ligt in Nederland niet meer op wat we met Europa kunnen doen, maar wat Europa vooral niet mag doen.” “Over anderhalf jaar zijn er verkiezingen voor het Europees Parlement, en D66 zal echt een tandje moeten bijzetten om de afvaardiging in Europa te behouden.” aldus Kreiken

Naast Europa vragen de Jonge Democraten ook aandacht voor de volgende generatie. Floris Kreiken: “De woningmarkt zit op slot, Nederland vergrijst en wij zijn straks het kind van de rekening.”

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Bram - De Nuchtere

Door: Michiel Ruland Bram: Nuchter en er zijn dus geen opvallende foto van hem te vinden. Voor mijn derde en laatste interview spreek ik af met Bram. Bram lijkt in het contact voorafgaand aan het...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
maandag 04 september 20:00
Join the party! - Utrecht
dinsdag 05 september 19:30
Dinosaurusverhalen - Leiden-Haaglanden
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
maandag 11 september 20:00
Let's make this work(group) together! - Utrecht

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten