Blogpost

Voorzitter Jonge Democraten spreekt D66 congres toe

Den Haag – Aanstaande zaterdag 17 november vindt in Nijmegen het congres van D66 plaats. Floris Kreiken, voorzitter van de Jonge Democraten, de jongerenorganisatie van D66, zal de daar aanwezige leden toespreken. Jonge Democraten zien kansen voor D66 maar roepen de partij op een tandje bij te zetten. D66 moet zich op een open en constructieve wijze bezig houden met die thema’s, die nu onder druk staan, zoals vrijheid, privacy en de toekomst.

Het komend jaar moet wat de Jonge Democraten betreft met name Europa centraal komen te staan. “De focus ligt in Nederland niet meer op wat we met Europa kunnen doen, maar wat Europa vooral niet mag doen.” “Over anderhalf jaar zijn er verkiezingen voor het Europees Parlement, en D66 zal echt een tandje moeten bijzetten om de afvaardiging in Europa te behouden.” aldus Kreiken

Naast Europa vragen de Jonge Democraten ook aandacht voor de volgende generatie. Floris Kreiken: “De woningmarkt zit op slot, Nederland vergrijst en wij zijn straks het kind van de rekening.”

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

zaterdag 24 juni 10:00
Symposium Duurzaamheid [AFGELAST] - Utrecht
zaterdag 24 juni 12:00
Zomerborrel + Duathlon 2017 - Leiden-Haaglanden
zaterdag 24 juni 13:00
Afdelingscongres! - Amsterdam
zondag 25 juni 12:00
Heel JD Hapt - Overijssel
maandag 26 juni 19:00
In gesprek met Pia Dijkstra - Overijssel
maandag 26 juni 20:00
Verkiezings AAV - Utrecht
woensdag 28 juni 18:00
LedenBBQ - Rotterdam
woensdag 28 juni 20:00
Zomerse teamavond! - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten