#

Voor het eerst naar congres? Bekijk de congreshandleiding!

17 Jan 2020

Aan het einde van deze maand vindt het halfjaarlijkse congres van de Jonge Democraten plaats. Het driedaagse wintercongres begint op 31 januari en zal plaatsvinden in Arnhem. Tijdens dit weekend komen JD-ers uit het hele land bijeen waarbij we op vrijdagavond aftrappen met een borrel. Zaterdag en zondag staan in het teken van de algemene ledenvergadering en op zaterdagavond zal het themafeest ‘Art identity’ losbarsten.

Tijdens het congres gaan wij samen in gesprek over de politiek koers van de vereniging aan de hand van politieke voorstellen, vragen wij het landelijk bestuur waar zij mee bezig zijn, volgen we parallelle sessies en luisteren we naar verschillende sprekers. Kortom, we beleven samen mooie momenten met genoeg ruimte voor gezelligheid.

Dit jaar zitten we in Arnhem in het historische Stadstheater en één van de eerste sprekers is niemand minder dan Alexander Pechtold. Alexander Pechtold zal onder andere vertellen over hoe hij op zijn politieke carrière terugkijkt.

Omdat het congres een heel weekend duurt en je waarschijnlijk geen hebt om heen en weer te reizen, hebben we slaapplekken geregeld. Daarnaast kun jij ook blijven voor het ontbijt, lunch en avondeten. Zodat jij je nergens meer zorgen over hoeft te maken en kunt genieten van een mooi congres.

Lijkt het jou leuk om mee te praten, denken, feesten en borrelen? Het congres vindt plaats van 31 januari tot 2 februari. Je kan je nog inschrijven tot 17 januari via congres.jd.nl. Hier vind je ook meer info zoals de locaties en het congresboek. Ben jij nog nooit op congres geweest en nog niet wegwijs bij de JD? Dan wordt Arnhem misschien wel jouw eerste congres. Hartstikke leuk! We heten je graag welkom! Wil je eerst meer weten of hoe het er op een JD-congres aan toegaat? Kijk dan naar de congreshandleiding. Ook zaterdagochtend zal er een nieuweledenmoment plaatsvinden. Sluit daar gerust aan!

congreshandleiding

Categorie: Mededelingen