#

Vacatures portefeuillehouders en tipdepoho online!

17 Sep 2015

Het nieuwe Landelijk Bestuur is inmiddels fris van start gegaan. Bij een frisse start horen ook nieuwe aanwinsten. Wil jij graag jouw talenten inzetten voor de vereniging? Dan is de functie van portefeuillehouder of werkgroepvoorzitter misschien iets voor jou!

Op dit moment zijn we op zoek naar een portefeuillehouder voor de werkgroep Kunst, Cultuur & Media. Of het nu gaat over het bezuinigen op de publieke omroep, de discussie over subsidieverlening aan kunstenaars of de manier waarop kunst invloed kan hebben op ons als mens, het blijft een erg boeiende portefeuille. Lijkt het je leuk om je meer met deze thema’s bezig te houden en kan je daarnaast een groep enthousiaste JD’ers om je heen verzamelen om samen de werkgroep meer vorm te geven? Solliciteer dan!

Daarnaast is het ook hoog tijd om de werkgroep Democratie & Openbaar Bestuur nieuw leven in te blazen. Dit is een thema dat ons als Jonge Democraten nauw aan het hart ligt. Ben je iemand die zich graag wil verdiepen in nieuwe of alternatieve ideeën omtrent democratie en lijkt het je leuk om de werkgroep van onderop gaan opbouwen? Dan is de functie van portefeuillehouder Democratie & Openbaar Bestuur iets voor jou!

Binnen een grote portefeuille kan het zijn dat er meerdere werkgroepen zijn. Zo is er ook de werkgroep Defensie. Je zal als werkgroepvoorzitter nauw samenwerken met de portefeuillehouder Buitenlandse Zaken, maar je bent wel zelf verantwoordelijk voor de werkgroep en houdt je bezig met een onderwerp dat de laatste tijd steeds meer aan actualiteit wint.

Heb je interesse in één van deze functies? Solliciteer dan uiterlijk zondag 4 oktober (23:59 uur) door een motivatiebrief van ca. 500 woorden en je CV te mailen naar politiek@jd.nl. De sollicitatiegesprekken zullen die week erop plaats vinden.

Het kan natuurlijk zijn dat je zelf geen interesse hebt, maar je wel iemand binnen de vereniging kent die volgens jou uitermate geschikt is voor één van deze functies. Ook in die gevallen kunnen we je hulp gebruiken. Vanaf vandaag kan je namelijk (anoniem) gebruik maken van tipdepoho en jouw voorkeur aan ons kenbaar maken! 

Categorie: Mededelingen