Blogpost

VACATURES PORTEFEUILLEHOUDERS

Wil jij graag jouw talenten inzetten voor de vereniging? Dan is de functie van portefeuillehouder misschien iets voor jou!

Naar ruim tweeënhalf jaar zal Samira Rafaela per 1 april afzwaaien als portefeuillehouder Diversiteit & Participatie. Ben jij iemand die geïnteresseerd is in de rol die diversiteit kan hebben binnen onze samenleving en/of volg je het integratievraagstuk op de voet, dan is deze functie wellicht iets voor jou. Mocht je nieuwsgierig zijn naar de vacature, maar meer inhoudelijke informatie over de functie willen dan kun je contact opnemen met Samira via ph.diversiteit@jd.nl.

Daarnaast zijn we ook op zoek naar een nieuwe portefeuillehouder voor Justitie. Heb je de werkwijze van het ministerie van Veiligheid & Justitie altijd op de voet gevolgd en/of je ook zo druk gemaakt om de verregaande bevoegdheden die de veiligheidsdiensten zullen krijgen, dan is deze functie wat voor jou. Mocht je vragen hebben over deze portefeuille dan is de huidige portefeuillehouder Justitie, Bastiaan Barbieri, te bereiken via ph.justitie@jd.nl.

Ook voor de portefeuille Digitaal zijn we op zoek naar iemand die leiding wil gaan geven aan deze werkgroep. Ben je graag bezig met privacyvraagstukken en benieuwd wat de recente technologische ontwikkelingen voor effect kunnen hebben op onze maatschappij dan is deze functie wat voor jou. De huidige portefeuillehouder Digitaal, Melle Tiel Groenestege, is te bereiken via ph.digitaal@jd.nl.

Op dit moment zijn we ook nog steeds op zoek naar een portefeuillehouder voor de werkgroep Kunst, Cultuur & Media. Of het nu gaat over het bezuinigen op de publieke omroep, de discussie over subsidieverlening aan kunstenaars of de manier waarop kunst invloed kan hebben op ons als mens, het blijft een erg boeiende portefeuille. Lijkt het je leuk om je meer met deze thema’s bezig te houden en kan je daarnaast een groep enthousiaste JD’ers om je heen verzamelen om samen de werkgroep meer vorm te geven? Solliciteer dan!

Heb je interesse in één van deze functies? Solliciteer dan uiterlijk woensdag 16 maart (23:59 uur) door een motivatiebrief van ca. 400 woorden en je CV te mailen naar politiek@jd.nl. De sollicitatiegesprekken zullen daarna z.s.m. plaats vinden.

Het kan natuurlijk zijn dat je zelf geen interesse hebt, maar je wel iemand binnen de vereniging kent die volgens jou uitermate geschikt is voor één van deze functies. Ook in die gevallen kunnen we je hulp gebruiken. Je kan namelijk (anoniem) gebruik maken van tipdepoho.jd.nl en jouw voorkeur aan ons kenbaar maken!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Onze campagnehelden

De voorbereidingen van de campagne voor Gemeenteraadsverkiezingen en het referendum over de Sleepwet zijn in volle gang. De afdelingscampagneleiders, het campagneteam en het Landelijk Bestuur zijn ...

Lees meer...

woensdag 22 november 20:00
Het Bourgondisch Debat - Brabant
woensdag 22 november 20:00
Venezuela - Rotterdam
vrijdag 24 november 18:30
Maandborrel en Algemene Afdelingsvergadering! - Amsterdam
vrijdag 24 november 20:00
De BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers in Maastricht - Limburg
zaterdag 25 november 10:00
Day of the Middle East - Landelijk
zaterdag 25 november 12:00
Bezoek JuLi’s Bremen aan Groningen - Groningen
maandag 27 november 19:30
Masterclass debat - Amsterdam
maandag 27 november 19:45
Training Manipulatie en Framing - Arnhem-Nijmegen

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten