Blogpost

Vacature Penningmeester Landelijk Bestuur

Op de extra ALV (26 februari) staat de verkiezing van een landelijk penningmeester op het programma. Deze functie is op het najaarscongres vacant gebleven, en wordt momenteel ad interim vervuld. De landelijk penningmeester is onder andere verantwoordelijk voor het financiële beleid van de vereniging. Wil jij meer weten over de vacature of wil jij je kandidaat stellen? Lees dan verder!

 

 

Op de extra ALV (26 februari) staat naast de groeicommissie de verkiezing van een penningmeester op het programma. Deze functie is op het najaarscongres vacant gebleven, en wordt momenteel ad interim vervult. De landelijk penningmeester is verantwoordelijk voor het financiële beleid van de vereniging. Wil jij meer weten over de vacature of wil jij je kandidaat stellen? Lees dan verder!

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met de landelijk voorzitter Nikie van Thiel (voorzitter@jonge

n.nl). Heb je vragen over de kandidaatstellingsprocedure? Neem dan contact op met de algemeen secretaris Mathijs Kleijnen (secretaris@jongedemocraten.nl).

Download hier het kandidaatstellingsformulier!

Alvast aanmelden voor het congres? Dat kan hier!

Landelijk Penningmeester
De Landelijk Penningmeester is verantwoordelijk voor het algemene financiële beleid van de vereniging. De Landelijk Penningmeester beheerst de financiële administratie en de financiële middelen en is verantwoordelijk voor het inkoopbeleid.


Let op!

Voor gekozen functies binnen de JD komen diegenen in aanmerking die nog onder de dertig jaar oud zijn, en minimaal al een half jaar lid zijn van de Jonge Democraten. Gekozen functies kunnen niet samen met lidmaatschap van het Europees Parlement, de Staten Generaal, Provinciale Staten, Gemeenteraad of Deelgemeenteraad, noch met enig bestuurlijk of vertegenwoordigend lichaam van D66 op nationaal niveau. Ook lidmaatschap van een Nederlandse politieke partij, of een daaraan gelieerde politieke jongerenorganisatie, anders dan D66, kan hier niet mee samengaan.

Je wordt op het congres gekozen voor een periode van twee jaar in dezelfde functie, tenzij je bij je kandidaatstelling anders (minder) opgeeft. Bestuursperiodes lopen in stappen van een half jaar. Het beoefenen van enige bestuurlijke functie binnen of buiten de vereniging moet worden vermeld.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Dennis van Driel - Zeeuw en Limburger

Ook dit jaar vinden er interviews plaats met alle nieuwgekozen Landelijk Bestuursleden. Het eerste interview is geweest met Dennis van Driel, aankomend Bestuurslid Politiek & Internationaal Doo...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
dinsdag 12 september 19:30
Dag van de lokale media - Amsterdam
dinsdag 12 september 20:00
In gesprek met... - Groningen
donderdag 14 september 19:30
Overdracht AAV - Amsterdam

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten