Blogpost

Vacature Penningmeester Landelijk Bestuur

Op de extra ALV (26 februari) staat de verkiezing van een landelijk penningmeester op het programma. Deze functie is op het najaarscongres vacant gebleven, en wordt momenteel ad interim vervuld. De landelijk penningmeester is onder andere verantwoordelijk voor het financiële beleid van de vereniging. Wil jij meer weten over de vacature of wil jij je kandidaat stellen? Lees dan verder!

 

 

Op de extra ALV (26 februari) staat naast de groeicommissie de verkiezing van een penningmeester op het programma. Deze functie is op het najaarscongres vacant gebleven, en wordt momenteel ad interim vervult. De landelijk penningmeester is verantwoordelijk voor het financiële beleid van de vereniging. Wil jij meer weten over de vacature of wil jij je kandidaat stellen? Lees dan verder!

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met de landelijk voorzitter Nikie van Thiel (voorzitter@jonge

n.nl). Heb je vragen over de kandidaatstellingsprocedure? Neem dan contact op met de algemeen secretaris Mathijs Kleijnen (secretaris@jongedemocraten.nl).

Download hier het kandidaatstellingsformulier!

Alvast aanmelden voor het congres? Dat kan hier!

Landelijk Penningmeester
De Landelijk Penningmeester is verantwoordelijk voor het algemene financiële beleid van de vereniging. De Landelijk Penningmeester beheerst de financiële administratie en de financiële middelen en is verantwoordelijk voor het inkoopbeleid.


Let op!

Voor gekozen functies binnen de JD komen diegenen in aanmerking die nog onder de dertig jaar oud zijn, en minimaal al een half jaar lid zijn van de Jonge Democraten. Gekozen functies kunnen niet samen met lidmaatschap van het Europees Parlement, de Staten Generaal, Provinciale Staten, Gemeenteraad of Deelgemeenteraad, noch met enig bestuurlijk of vertegenwoordigend lichaam van D66 op nationaal niveau. Ook lidmaatschap van een Nederlandse politieke partij, of een daaraan gelieerde politieke jongerenorganisatie, anders dan D66, kan hier niet mee samengaan.

Je wordt op het congres gekozen voor een periode van twee jaar in dezelfde functie, tenzij je bij je kandidaatstelling anders (minder) opgeeft. Bestuursperiodes lopen in stappen van een half jaar. Het beoefenen van enige bestuurlijke functie binnen of buiten de vereniging moet worden vermeld.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Onze campagnehelden

De voorbereidingen van de campagne voor Gemeenteraadsverkiezingen en het referendum over de Sleepwet zijn in volle gang. De afdelingscampagneleiders, het campagneteam en het Landelijk Bestuur zijn ...

Lees meer...

dinsdag 21 november 19:30
Fake News en Populisme - Leiden-Haaglanden
dinsdag 21 november 19:30
Duurzaam Denken | Energietransitie - Groningen
dinsdag 21 november 20:00
Novemberborrel (Maandelijkse JD-Fryslân borrel) - Friesland
woensdag 22 november 00:00
Bourgondisch Debat - Limburg
woensdag 22 november 20:00
Het Bourgondisch Debat - Brabant
woensdag 22 november 20:00
Venezuela - Rotterdam
vrijdag 24 november 18:30
Maandborrel en Algemene Afdelingsvergadering! - Amsterdam
vrijdag 24 november 20:00
De BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers in Maastricht - Limburg

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten