#

Twintig jaar Jonge Democraten, het boek

15 Mrt 2004

ImageKen jij de naam van de eerste voorzitter van de JD en weet jij of er ooit een vrouw aan het hoofd van het Landelijk Bestuur heeft gestaan? Vragen waarop het lustrumboek een antwoord heeft.

LBoek_voor.jpgDe redactie heeft zich maanden uit de naad gewerkt om het boek op tijd af te hebben. Op tijd, zodat het tijdens de opening van het vierde lustrum, op zaterdag 6 maart 2004 gepresenteerd kon worden.

De lustrumboekredactie heeft alle voorzitters die de JD in twintig jaar tijd hebben aangevoerd, geïnterviewd. Ook hebben (oud-)partijleiders van D66 een bijdrage aan het boek geleverd. Hans van Mierlo bijvoorbeeld:

“Ik ben tegen een jongerenorganisatie geweest, omdat ik van mening was dat D66 al een jongerenclub was. Ja, Jan Terlouw was er heel erg voor, maar dat hoort bij hem. Die schrijft ook jongensboeken.”

Tevens staan er ‘antieke’ foto’s in en is er ruimte vrijgehouden om ludieke en serieuze moties te plaatsen. Bovendien heeft de JD in heel wat kranten gestaan. ook deze informatie willen wij jou niet onthouden.

Hoe te bestellen

Het lustrumboek kost slechts € 7,50 - dat is inclusief verzendkosten.
Maak een lijstje van wat je wilt hebben, en verstuur dat voorzien van je naam en adres naar:

Jonge Democraten Merchandise
Postbus 660, 2501 CR DEN HAAG

Of per e-mail naar:

promotie@jongedemocraten.nl

Wij nemen dan contact met je op over de betaalwijze.
Heb je nog vragen, mail ze dan even naar promotie@jongedemocraten.nl.

LBoek_achter.jpg

Categorie: Mededelingen