Blogpost

Twinning St. Petersburg

Van 21 tot 25 januari organiseert JD Amsterdam een Twinning naar Sint Petersburg! Nadat eerst de aanmelding voor leden van de afdeling heeft open gestaan, kan nu iedere JD'er zich hiervoor aanmelden.

De reis is samen met de lokale zusterorganisatie VESNA georganiseerd, en onder andere een bezoek aan het parlement van Sint Petersburg en een meet-and-greet met verschillende mensenrechtenactivisten staan op de agenda. Er is nog ruimte voor zes deelnemers. De kosten voor verblijf, vliegticket en visum bedragen €395, waarvan een deel door de JD achteraf, na het voltooien van een terugkoppeling, vergoed zal worden. Aanmelden kan tot en met zondag 14 december door een korte motivatie te sturen naar secretaris@jdamsterdam.nl.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

zaterdag 01 juli 12:00
Model United Nations JD Utrecht - Utrecht
woensdag 05 juli 20:00
VerkiezingsAAV - Friesland
vrijdag 07 juli 19:00
Verenigingsweekend - Landelijk
donderdag 13 juli 20:00
Afsluitende avond - Friesland
woensdag 06 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
woensdag 20 september 20:00
Biesboschbattle - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten