Blogpost

Twee enthousiaste portefeuillehouders gezocht

De Jonge Democraten zijn op zoek naar twee nieuwe portefeuillehouders: Voor Democratie & Openbaar Bestuur, en voor Diversiteit & Participatie. Als portefeuillehouder ben je voortrekker van een politiek-inhoudelijke portefeuille binnen de Jonge Democraten. Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor het aansturen van een politieke werkgroep, het landelijke bestuur gevraagd en ongevraagd adviseert, en leden enthousiast maakt voor jouw beleidsterrein.

 

De Jonge Democraten zijn op zoek naar twee nieuwe portefeuillehouders. Als portefeuillehouder ben je voortrekker van een politiek-inhoudelijke portefeuille binnen de Jonge Democraten. Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor het aansturen van een politieke werkgroep, het landelijke bestuur gevraagd en ongevraagd adviseert, en leden enthousiast maakt voor jouw beleidsterrein.

Als portefeuillehouder heb je veel vrijheid zelf invulling aan jouw functie te geven. Je kunt je bijvoorbeeld (maar niet beperkt tot) bezighouden met het organiseren van activiteiten, excursies of symposia, het schrijven van opinie-artikelen voor ons ledenblad of nationale media, het schrijven van politieke moties, amendementen en resoluties over jouw thema. Daarnaast kom je één maal per maand met alle 12 portefeuillehouders en het landelijk bestuur samen in het Politiek Kernoverleg.

Portefeuille Diversiteit & Participatie: Momenteel is Sophie Schellens portefeuillehouder. Neem voor vragen over de portefeuille contact op met haar via ph.diversiteit@jd.nl, of met de Landelijk Secretaris Politiek (Dirkjan Tijs) via politiek@jd.nl

Portefeuille Democratie en Openbaar Bestuur: Neem voor vragen over de portefeuille democratie en openbaar bestuur contact op met de Landelijk Secretaris Politiek (Dirkjan Tijs) via politiek@jd.nl.

Heb jij affiniteit met het gedachtegoed van de Jonge Democraten, veel expertise op één van de genoemde beleidsterreinen, ervaring met het aansturen van een team en ben je gemiddeld minimaal 8 uur per week beschikbaar? Je kunt solliciteren tot en met woensdag 4 september, door het sturen van een motivatie en CV naar   politiek@jd.nl. Het sollicitatieteam zal bestaan uit Dirkjan Tijs en Moana van IJsseldijk. 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Denk mee met de JDenktank

De JD heeft een schat aan kennis en ervaring. Deze schat is echter verdeeld over allemaal verschillende leden. Wil jij jouw kennis en ervaring op een informele manier delen met het Landelijk Bestuu...

Lees meer...

dinsdag 26 september 19:00
JDA bezoek aan de Raad - Amsterdam
dinsdag 26 september 19:30
Debattraining - Leiden-Haaglanden
dinsdag 26 september 20:00
Actualico - Groningen
woensdag 27 september 20:00
Teamavond - Brabant
vrijdag 29 september 19:00
BBBBB Overijssel - BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers - Landelijk
vrijdag 29 september 20:00
Maandborrel - Amsterdam
vrijdag 29 september 20:00
PJO borrel - Limburg
zaterdag 30 september 11:00
Actie voor het sleepnetwetreferendum - Leiden-Haaglanden

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten