Blogpost

Twee enthousiaste portefeuillehouders gezocht

De Jonge Democraten zijn op zoek naar twee nieuwe portefeuillehouders: Voor Democratie & Openbaar Bestuur, en voor Diversiteit & Participatie. Als portefeuillehouder ben je voortrekker van een politiek-inhoudelijke portefeuille binnen de Jonge Democraten. Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor het aansturen van een politieke werkgroep, het landelijke bestuur gevraagd en ongevraagd adviseert, en leden enthousiast maakt voor jouw beleidsterrein.

 

De Jonge Democraten zijn op zoek naar twee nieuwe portefeuillehouders. Als portefeuillehouder ben je voortrekker van een politiek-inhoudelijke portefeuille binnen de Jonge Democraten. Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor het aansturen van een politieke werkgroep, het landelijke bestuur gevraagd en ongevraagd adviseert, en leden enthousiast maakt voor jouw beleidsterrein.

Als portefeuillehouder heb je veel vrijheid zelf invulling aan jouw functie te geven. Je kunt je bijvoorbeeld (maar niet beperkt tot) bezighouden met het organiseren van activiteiten, excursies of symposia, het schrijven van opinie-artikelen voor ons ledenblad of nationale media, het schrijven van politieke moties, amendementen en resoluties over jouw thema. Daarnaast kom je één maal per maand met alle 12 portefeuillehouders en het landelijk bestuur samen in het Politiek Kernoverleg.

Portefeuille Diversiteit & Participatie: Momenteel is Sophie Schellens portefeuillehouder. Neem voor vragen over de portefeuille contact op met haar via ph.diversiteit@jd.nl, of met de Landelijk Secretaris Politiek (Dirkjan Tijs) via politiek@jd.nl

Portefeuille Democratie en Openbaar Bestuur: Neem voor vragen over de portefeuille democratie en openbaar bestuur contact op met de Landelijk Secretaris Politiek (Dirkjan Tijs) via politiek@jd.nl.

Heb jij affiniteit met het gedachtegoed van de Jonge Democraten, veel expertise op één van de genoemde beleidsterreinen, ervaring met het aansturen van een team en ben je gemiddeld minimaal 8 uur per week beschikbaar? Je kunt solliciteren tot en met woensdag 4 september, door het sturen van een motivatie en CV naar   politiek@jd.nl. Het sollicitatieteam zal bestaan uit Dirkjan Tijs en Moana van IJsseldijk. 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Onze campagnehelden

De voorbereidingen van de campagne voor Gemeenteraadsverkiezingen en het referendum over de Sleepwet zijn in volle gang. De afdelingscampagneleiders, het campagneteam en het Landelijk Bestuur zijn ...

Lees meer...

vrijdag 24 november 18:30
Maandborrel en Algemene Afdelingsvergadering! - Amsterdam
vrijdag 24 november 20:00
De BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers in Maastricht - Limburg
zaterdag 25 november 10:00
Day of the Middle East - Landelijk
zaterdag 25 november 12:00
Bezoek JuLi’s Bremen aan Groningen - Groningen
maandag 27 november 19:30
Masterclass debat - Amsterdam
maandag 27 november 19:45
Training Manipulatie en Framing - Arnhem-Nijmegen
maandag 27 november 20:00
Motieschrijfavond - Utrecht
dinsdag 28 november 19:30
Politiek Poker - Leiden-Haaglanden

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten