Blogpost

Thomas Bakker te horen bij BNR

Op 31 mei was Thomas Bakker, voorzitter van de Jonge Democraten, te horen op BNR nieuwsradio. Hij was samen met ISO voorzitter Henno van Horssen te gast in het door Emile Roemer gepresenteerde programma Peptalk om in debat te gaan over de toekomst van de studiefinanciering. Klik hier om het fragment terug te luisteren.

Op woensdag 26 mei was Thomas Bakker, voorzitter van de Jonge Democraten, te horen in het programma Aan de slag van Bussiness News Radio (BNR). Samen met de Jelle Menges, vice-voorzitter van de Jonge Socialisten en Martijn Jonk, voorzitter van de JOVD nam hij onder leiding van presentator de Ad van Liempt de dag door. Hier kun je het gesprek terugluisteren.Op maandag 31 mei zal Thomas Bakker van 13.00 tot 13.30 wederom te horen zijn bij BNR. Dan is hij samen met Henno Horssen, voorzitter van het Inter Stedelijk Studentenoverleg, te gast bij PepTalk om met Emile Roemer, lijsttrekker van de SP, te debatteren over de studiefinanciering.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Bram - De Nuchtere

Door: Michiel Ruland Bram: Nuchter en er zijn dus geen opvallende foto van hem te vinden. Voor mijn derde en laatste interview spreek ik af met Bram. Bram lijkt in het contact voorafgaand aan het...

Lees meer...

donderdag 31 augustus 20:00
Debattraining D-loquentia I - Groningen
vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
maandag 04 september 20:00
Join the party! - Utrecht
dinsdag 05 september 19:30
Dinosaurusverhalen - Leiden-Haaglanden
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
woensdag 06 september 19:30
Masterclass Rotterdamse politiek - Rotterdam
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten