Blogpost

Thomas Bakker te horen bij BNR

Op 31 mei was Thomas Bakker, voorzitter van de Jonge Democraten, te horen op BNR nieuwsradio. Hij was samen met ISO voorzitter Henno van Horssen te gast in het door Emile Roemer gepresenteerde programma Peptalk om in debat te gaan over de toekomst van de studiefinanciering. Klik hier om het fragment terug te luisteren.

Op woensdag 26 mei was Thomas Bakker, voorzitter van de Jonge Democraten, te horen in het programma Aan de slag van Bussiness News Radio (BNR). Samen met de Jelle Menges, vice-voorzitter van de Jonge Socialisten en Martijn Jonk, voorzitter van de JOVD nam hij onder leiding van presentator de Ad van Liempt de dag door. Hier kun je het gesprek terugluisteren.Op maandag 31 mei zal Thomas Bakker van 13.00 tot 13.30 wederom te horen zijn bij BNR. Dan is hij samen met Henno Horssen, voorzitter van het Inter Stedelijk Studentenoverleg, te gast bij PepTalk om met Emile Roemer, lijsttrekker van de SP, te debatteren over de studiefinanciering.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

maandag 26 juni 19:00
In gesprek met Pia Dijkstra - Overijssel
maandag 26 juni 20:00
Verkiezings AAV - Utrecht
dinsdag 27 juni 19:30
The IFLRY game - politcs at an international level - Leiden-Haaglanden
woensdag 28 juni 18:00
LedenBBQ - Rotterdam
woensdag 28 juni 20:00
Zomerse teamavond! - Brabant
woensdag 28 juni 20:00
Interesse avond voor het bestuur - Friesland
zaterdag 01 juli 12:00
Model United Nations JD Utrecht - Utrecht
woensdag 05 juli 20:00
VerkiezingsAAV - Friesland

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten