Blogpost

Thomas Bakker te horen bij BNR

Op 31 mei was Thomas Bakker, voorzitter van de Jonge Democraten, te horen op BNR nieuwsradio. Hij was samen met ISO voorzitter Henno van Horssen te gast in het door Emile Roemer gepresenteerde programma Peptalk om in debat te gaan over de toekomst van de studiefinanciering. Klik hier om het fragment terug te luisteren.

Op woensdag 26 mei was Thomas Bakker, voorzitter van de Jonge Democraten, te horen in het programma Aan de slag van Bussiness News Radio (BNR). Samen met de Jelle Menges, vice-voorzitter van de Jonge Socialisten en Martijn Jonk, voorzitter van de JOVD nam hij onder leiding van presentator de Ad van Liempt de dag door. Hier kun je het gesprek terugluisteren.Op maandag 31 mei zal Thomas Bakker van 13.00 tot 13.30 wederom te horen zijn bij BNR. Dan is hij samen met Henno Horssen, voorzitter van het Inter Stedelijk Studentenoverleg, te gast bij PepTalk om met Emile Roemer, lijsttrekker van de SP, te debatteren over de studiefinanciering.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissieleden gezocht!

Voor het congres van 17 juni zoeken we weer 9 SNC-helden en 4 Congresvoorzitters! Lijkt het je leuk om in de Stem-en Notulencommissie te zitten? Stuur me dan even een mailtje op secretaris@jd.nl! E...

Lees meer...

maandag 01 mei 19:45
Een avond over de Franse verkiezingen: Wie komt er aan de macht? - Arnhem-Nijmegen
maandag 01 mei 20:00
Motieschrijfavond en wethouder Everhardt - Utrecht
dinsdag 02 mei 20:00
[WAGENINGEN] Politiek Weerwolven - Utrecht
dinsdag 02 mei 20:00
Introborrel - Groningen
dinsdag 02 mei 20:00
Debatavond - Amsterdam
woensdag 03 mei 19:00
Bestuursinteresseborrel - Rotterdam
woensdag 03 mei 19:30
Politieke Algemene Afdelingsvergadering - Leiden-Haaglanden
woensdag 03 mei 20:00
Nieuweledenavond - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten