Blogpost

Team MENA zoekt versterking!

Team MENA (Middle-East North-Africa) – voorheen Team Arab Transition (TAT) – is het internationale team van de Jonge Democraten dat zich bezighoudt met politieke ontwikkelingen in Midden Oosten en Noord-Afrika. Wij reiken uit naar politieke jongerenorganisaties in de regio, doen kennis en ervaring op, en koppelen deze terug aan de rest van de Jonge Democraten. Het huidige team bestaat uit Sandra de Jongh (voorzitter), Emiel Bijlmakers, Dorien Lugt, Wim van Doorn, Carmen Vermeer en Daphnie Ploegstra. Ook de Internationaal Secretaris van de JD is nauw betrokken. 

Vanwege het vertrek van een voormalig teamlid zoeken wij naar versterking! Ben jij een gemotiveerde JD’er met passie voor de Arabische regio die zich voor (minstens) een jaar wil committeren aan ons leuke team? Meld je dan aan! Dit kan door een korte motivatiebrief (maximaal 300 woorden) te sturen naar voorzitter Sandra de Jongh (sandra.dejongh@jd.nl). De deadline hiervoor ligt op 20 september, 23:59. De eerste vergadering is op 24 september, je wordt geacht hierbij te zijn. 

Voorbeelden van een aantal projecten van het afgelopen jaar zijn reizen naar Caïro en Amman om banden aan te halen met regionale liberale Arabische koepelorganisatie AYUFD. Ook is er een studiereis naar Tunesië georganiseerd om de verkiezingscampagne van liberale partij Afek Tounes mee te maken. Begin september co-organiseerden wij een meerdaags seminar met aanwezigheid van allerlei liberale jongerenorganisaties uit Europa en de Arabische regio. En er staan nog veel meer plannen in de steigers!

De TATta’s (koosnaam voor teamleden, old habits die hard) vergaderen elke laatste donderdag van de maand. Naast de noodzakelijke voorbereidingen voor vergaderingen kan je voor een groot deel zelf bepalen hoeveel werk je wilt verzetten (zoals zo vaak bij de Jonge Democraten het geval is). Met een groot aantal mogelijke projecten, kan je het zo druk maken als je zelf wilt (of niet!).

Mocht je alsnog vragen hebben over de werkzaamheden van het team, schroom niet deze te stellen! E-mail hiervoor naar Sandra de Jongh (sandra.dejongh@jd.nl).

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Stel je kandidaat!

Stel je kandidaat voor het Landelijk Bestuur! Het is vanaf nu mogelijk om je kandidaat te stellen voor het Landelijk Bestuur. Tijdens het Zomercongres in Rotterdam (16 t/m 18 juni 2017) zullen hier...

Lees meer...

donderdag 25 mei 20:00
Formatiespel in Hoorn - Amsterdam
zaterdag 27 mei 20:00
Bestuur Interesse Borrel Sessie (BIBS) - Landelijk
maandag 29 mei 20:00
Wat is er terecht gekomen van de millenniumdoelen? - Utrecht
dinsdag 30 mei 19:30
Nederland als belastingparadijs? - Leiden-Haaglanden
dinsdag 30 mei 20:00
Betaalbaarheid van de zorg - Limburg
dinsdag 30 mei 20:00
Arend Jan Wonink – Groningen International - Groningen
woensdag 31 mei 19:30
Tegenpolen Anne-Fleur en Yernaz Ramautarsing - Rotterdam
woensdag 31 mei 20:00
Team Avond - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten