Blogpost

Team MENA zoekt nieuwe leden

Team MENA is het landelijk team dat zich bezighoudt met de politieke veranderingen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Daarnaast onderhouden zij contacten met de zusterorganisaties van de JD in de MENA-regio. Dit doen ze door activiteiten te organiseren bij afdelingen, het jaarlijkse Euro-Arab Seminar en reizen en trainingen te organiseren in de regio. Het team zoekt nieuwe leden die affiniteit hebben met de regio. Binnen het team is veel ruimte voor eigen initiatief.

Uitgebreide kennis over het Midden-Oosten is niet vereist. Kennis van de Franse of Arabische taal is een pré. Dus wil jij je inzetten voor het team, meld je dan aan door een korte motivatiebrief en CV (maximaal 300 woorden) te sturen naar het Bestuurslid Politiek & Internationaal Dennis van Driel via internationaal@jd.nl voor 24 september 23:59. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de voorzitter van het team, Jan Willem de Bruin, via rjwdebruin@gmail.com.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Denk mee met de JDenktank

De JD heeft een schat aan kennis en ervaring. Deze schat is echter verdeeld over allemaal verschillende leden. Wil jij jouw kennis en ervaring op een informele manier delen met het Landelijk Bestuu...

Lees meer...

woensdag 20 september 20:00
Post-Prinsjesdag-Praatjes - Brabant
vrijdag 22 september 17:00
BBBB - BlufBorrel Bestuur Brongers - Landelijk
vrijdag 22 september 17:00
Twinning naar Berlijn! - Amsterdam
maandag 25 september 19:45
Springen met Progressievelingen - Arnhem-Nijmegen
maandag 25 september 20:00
Wissel-AAV - Utrecht
dinsdag 26 september 19:00
JDA bezoek aan de Raad - Amsterdam
dinsdag 26 september 19:30
Debattraining - Leiden-Haaglanden
dinsdag 26 september 20:00
Actualico - Groningen

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten