Blogpost

Talentvolle JD'ers gezocht voor Toptrainingsweekend!

Ben je een spitsvondige debater, heb je veel passie voor een bepaald onderwerp of enorm veel bestuurservaring? En wil je deze kennis ook overbrengen naar andere Jonge Democraten? Dan is dit je kans om te leren hoe! Op 17 en 18 november organiseert de Jonge Democraten Academie in Den Haag een Toptrainingsweekend. In dit weekend krijg je twee dagen lang intensieve trainingen van zeer hoog niveau.

Ben je een spitsvondige debater, heb je veel passie voor een bepaald onderwerp of enorm veel bestuurservaring? En wil je deze kennis ook overbrengen naar andere Jonge Democraten? Dan is dit je kans om te leren hoe! Op 17 en 18 november organiseert de Jonge Democraten Academie in Den Haag een Toptrainingsweekend. In dit weekend krijg je twee dagen lang intensieve trainingen van zeer hoog niveau. Op zaterdag is er een presentatietraining, gegeven door toptrainer Albert Roele, en op zondag wordt er een train-de-trainertraining gegeven door oud-voorzitter Ton Monasso. Na dit weekend kun jij jouw verhaal op een duidelijke, effectieve manier overbrengen en heb je een basis gelegd om zélf trainingen te kunnen gaan geven. Want na afloop word je opgenomen in de database van JD-trainers waardoor je binnen de vereniging gevraagd kan worden om trainingen te geven.

Het weekend vindt plaats in Den Haag en de deelnemersbijdrage bedraagt €30, inclusief overnachting, ontbijt en lunch (2x). Meedoen? Stuur dan uiterlijk dinsdag 30 oktober een korte motivatie (max. 250 woorden) naar scholing@jd.nl! Voor deze training is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en de selectie wordt op basis van de motivatie gemaakt door aftredend voorzitter Nikie van Thiel, aftredend secretaris Scholing & Vorming Steve Bertens en de nieuwe secretaris Scholing & Vorming. Uiterlijk op 3 november hoor je of je kunt deelnemen.

Na het weekend vindt nog eenmaal een 'terugkomdag' plaats op zondag 13 januari 2013, hierbij word je ook geacht aanwezig te zijn.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

[Vlog] Op het Lymec Congres in Sofia

De Jonge Democraten zijn op het congres van LYMEC (de koepelorganisatie van Europese, liberale politieke jongerenorganisaties) geweest. In deze vlog kun je zien wat ze daar zoal voor elkaar hebben ...

Lees meer...

maandag 23 oktober 19:45
In discussie over het onderwijscurriculum met de werkgroep onderwijs - Arnhem-Nijmegen
maandag 23 oktober 20:00
Palmolie: vet slim of oliedom - Utrecht
dinsdag 24 oktober 19:30
Meer over AntiFa - Leiden-Haaglanden
dinsdag 24 oktober 20:00
Nederland in de VN Veiligheidsraad - Amsterdam
dinsdag 24 oktober 20:00
Politieke Wereldkeuken: Colombia - Groningen
woensdag 25 oktober 20:00
D66 & JD: Kandidatendebat - Rotterdam
woensdag 25 oktober 20:00
Verenigingsavond: Lasergamen - Brabant
donderdag 26 oktober 22:00
Debattraining D-loquentia Groningen - Groningen

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten