Blogpost

Talentvolle JD'ers gezocht voor Toptrainingsweekend!

Ben je een spitsvondige debater, heb je veel passie voor een bepaald onderwerp of enorm veel bestuurservaring? En wil je deze kennis ook overbrengen naar andere Jonge Democraten? Dan is dit je kans om te leren hoe! Op 17 en 18 november organiseert de Jonge Democraten Academie in Den Haag een Toptrainingsweekend. In dit weekend krijg je twee dagen lang intensieve trainingen van zeer hoog niveau.

Ben je een spitsvondige debater, heb je veel passie voor een bepaald onderwerp of enorm veel bestuurservaring? En wil je deze kennis ook overbrengen naar andere Jonge Democraten? Dan is dit je kans om te leren hoe! Op 17 en 18 november organiseert de Jonge Democraten Academie in Den Haag een Toptrainingsweekend. In dit weekend krijg je twee dagen lang intensieve trainingen van zeer hoog niveau. Op zaterdag is er een presentatietraining, gegeven door toptrainer Albert Roele, en op zondag wordt er een train-de-trainertraining gegeven door oud-voorzitter Ton Monasso. Na dit weekend kun jij jouw verhaal op een duidelijke, effectieve manier overbrengen en heb je een basis gelegd om zélf trainingen te kunnen gaan geven. Want na afloop word je opgenomen in de database van JD-trainers waardoor je binnen de vereniging gevraagd kan worden om trainingen te geven.

Het weekend vindt plaats in Den Haag en de deelnemersbijdrage bedraagt €30, inclusief overnachting, ontbijt en lunch (2x). Meedoen? Stuur dan uiterlijk dinsdag 30 oktober een korte motivatie (max. 250 woorden) naar scholing@jd.nl! Voor deze training is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en de selectie wordt op basis van de motivatie gemaakt door aftredend voorzitter Nikie van Thiel, aftredend secretaris Scholing & Vorming Steve Bertens en de nieuwe secretaris Scholing & Vorming. Uiterlijk op 3 november hoor je of je kunt deelnemen.

Na het weekend vindt nog eenmaal een 'terugkomdag' plaats op zondag 13 januari 2013, hierbij word je ook geacht aanwezig te zijn.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissieleden gezocht!

Voor het congres van 17 juni zoeken we weer 9 SNC-helden en 4 Congresvoorzitters! Lijkt het je leuk om in de Stem-en Notulencommissie te zitten? Stuur me dan even een mailtje op secretaris@jd.nl! E...

Lees meer...

maandag 01 mei 19:45
Een avond over de Franse verkiezingen: Wie komt er aan de macht? - Arnhem-Nijmegen
maandag 01 mei 20:00
Motieschrijfavond en wethouder Everhardt - Utrecht
dinsdag 02 mei 20:00
[WAGENINGEN] Politiek Weerwolven - Utrecht
dinsdag 02 mei 20:00
Introborrel - Groningen
dinsdag 02 mei 20:00
Debatavond - Amsterdam
woensdag 03 mei 19:00
Bestuursinteresseborrel - Rotterdam
woensdag 03 mei 19:30
Politieke Algemene Afdelingsvergadering - Leiden-Haaglanden
woensdag 03 mei 20:00
Nieuweledenavond - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten