Blogpost

Talentvolle JD'ers gezocht voor Toptrainingsweekend!

Ben je een spitsvondige debater, heb je veel passie voor een bepaald onderwerp of enorm veel bestuurservaring? En wil je deze kennis ook overbrengen naar andere Jonge Democraten? Dan is dit je kans om te leren hoe! Op 17 en 18 november organiseert de Jonge Democraten Academie in Den Haag een Toptrainingsweekend. In dit weekend krijg je twee dagen lang intensieve trainingen van zeer hoog niveau.

Ben je een spitsvondige debater, heb je veel passie voor een bepaald onderwerp of enorm veel bestuurservaring? En wil je deze kennis ook overbrengen naar andere Jonge Democraten? Dan is dit je kans om te leren hoe! Op 17 en 18 november organiseert de Jonge Democraten Academie in Den Haag een Toptrainingsweekend. In dit weekend krijg je twee dagen lang intensieve trainingen van zeer hoog niveau. Op zaterdag is er een presentatietraining, gegeven door toptrainer Albert Roele, en op zondag wordt er een train-de-trainertraining gegeven door oud-voorzitter Ton Monasso. Na dit weekend kun jij jouw verhaal op een duidelijke, effectieve manier overbrengen en heb je een basis gelegd om zélf trainingen te kunnen gaan geven. Want na afloop word je opgenomen in de database van JD-trainers waardoor je binnen de vereniging gevraagd kan worden om trainingen te geven.

Het weekend vindt plaats in Den Haag en de deelnemersbijdrage bedraagt €30, inclusief overnachting, ontbijt en lunch (2x). Meedoen? Stuur dan uiterlijk dinsdag 30 oktober een korte motivatie (max. 250 woorden) naar scholing@jd.nl! Voor deze training is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en de selectie wordt op basis van de motivatie gemaakt door aftredend voorzitter Nikie van Thiel, aftredend secretaris Scholing & Vorming Steve Bertens en de nieuwe secretaris Scholing & Vorming. Uiterlijk op 3 november hoor je of je kunt deelnemen.

Na het weekend vindt nog eenmaal een 'terugkomdag' plaats op zondag 13 januari 2013, hierbij word je ook geacht aanwezig te zijn.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Bram - De Nuchtere

Door: Michiel Ruland Bram: Nuchter en er zijn dus geen opvallende foto van hem te vinden. Voor mijn derde en laatste interview spreek ik af met Bram. Bram lijkt in het contact voorafgaand aan het...

Lees meer...

donderdag 31 augustus 20:00
Debattraining D-loquentia I - Groningen
vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
maandag 04 september 20:00
Join the party! - Utrecht
dinsdag 05 september 19:30
Dinosaurusverhalen - Leiden-Haaglanden
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
woensdag 06 september 19:30
Masterclass Rotterdamse politiek - Rotterdam
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten