Blogpost

Talentvolle JD'ers gezocht voor Toptrainingsweekend!

Ben je een spitsvondige debater, heb je veel passie voor een bepaald onderwerp of enorm veel bestuurservaring? En wil je deze kennis ook overbrengen naar andere Jonge Democraten? Dan is dit je kans om te leren hoe! Op 17 en 18 november organiseert de Jonge Democraten Academie in Den Haag een Toptrainingsweekend. In dit weekend krijg je twee dagen lang intensieve trainingen van zeer hoog niveau.

Ben je een spitsvondige debater, heb je veel passie voor een bepaald onderwerp of enorm veel bestuurservaring? En wil je deze kennis ook overbrengen naar andere Jonge Democraten? Dan is dit je kans om te leren hoe! Op 17 en 18 november organiseert de Jonge Democraten Academie in Den Haag een Toptrainingsweekend. In dit weekend krijg je twee dagen lang intensieve trainingen van zeer hoog niveau. Op zaterdag is er een presentatietraining, gegeven door toptrainer Albert Roele, en op zondag wordt er een train-de-trainertraining gegeven door oud-voorzitter Ton Monasso. Na dit weekend kun jij jouw verhaal op een duidelijke, effectieve manier overbrengen en heb je een basis gelegd om zélf trainingen te kunnen gaan geven. Want na afloop word je opgenomen in de database van JD-trainers waardoor je binnen de vereniging gevraagd kan worden om trainingen te geven.

Het weekend vindt plaats in Den Haag en de deelnemersbijdrage bedraagt €30, inclusief overnachting, ontbijt en lunch (2x). Meedoen? Stuur dan uiterlijk dinsdag 30 oktober een korte motivatie (max. 250 woorden) naar scholing@jd.nl! Voor deze training is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en de selectie wordt op basis van de motivatie gemaakt door aftredend voorzitter Nikie van Thiel, aftredend secretaris Scholing & Vorming Steve Bertens en de nieuwe secretaris Scholing & Vorming. Uiterlijk op 3 november hoor je of je kunt deelnemen.

Na het weekend vindt nog eenmaal een 'terugkomdag' plaats op zondag 13 januari 2013, hierbij word je ook geacht aanwezig te zijn.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

maandag 26 juni 19:00
In gesprek met Pia Dijkstra - Overijssel
maandag 26 juni 20:00
Verkiezings AAV - Utrecht
dinsdag 27 juni 19:30
The IFLRY game - politcs at an international level - Leiden-Haaglanden
woensdag 28 juni 18:00
LedenBBQ - Rotterdam
woensdag 28 juni 20:00
Zomerse teamavond! - Brabant
woensdag 28 juni 20:00
Interesse avond voor het bestuur - Friesland
zaterdag 01 juli 12:00
Model United Nations JD Utrecht - Utrecht
woensdag 05 juli 20:00
VerkiezingsAAV - Friesland

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten