Blogpost

Symposium Werk & Inkomen: Geen Gezeik, Iedereen Rijk

Op de laatste zaterdag van juni zijn alle Jonge Democraten van harte uitgenodigd deel te nemen aan het zomersymposium 2011! In het centrum van Utrecht zullen we ons de hele dag buigen over vraagstukken rond het thema werk & inkomen. Deskundigen, wetenschappers én politici, delen hun mening over talloze onderwerpen, van pensioenproblematiek tot vrouwenparticipatie op de arbeidsmarkt, van Europa naar Nederland en weer terug. Meer dan negen sprekers, vijf verschillende deelsessies, een driegangendiner en prossecoparty zullen de revue passeren. Alle informatie hierover zijn gebundeld in dit programmaboekje. Je kunt je hier inschrijven om een plek te verzekeren!

 

Op het symposium komen onder andere?? Papa Plus-initiatiefnemer Rutger Groot Wassink, topeconoom Sweder van Wijnbergen en MKB-Nederland voorzitter Michaël van Straalen, expert over vrouwen op de werkvloer Roos Woltering, Tweede Kamerlid Fatma Koser Kaya,?? Ebel Kemeling (co-directeur Amsterdam Centra of Entrepreneurship & directeur Spring Associates), Bruno Braakhuis (Groen Links) en vele andere zullen in verschillende sessies hun licht laten schijnen over deze zaken. De dag wordt gekenmerkt door een oplossingsgerichte houding en aan het einde van de dag barsten we hopelijk uit onze voegen van de nieuwe ideeën om weer meer futureproof te werk te kunnen gaan als JD. De dag wordt afgesloten door een gezellig diner in de Utrechtse binnenstad en voor wie dan nog genoeg heeft, valt er nog te dansen tot in de late uurtjes.

Let op: aanmelding voor het symposium is vereist. Vol is vol! De kosten voor de hele dag bedragen 15,00€, inclusief lunch en diner. Dineer je niet mee, dan bedragen de kosten slechts 5€. Voor symposiumgangers die na het feest niet naar huis kunnen, zijn er een beperkt aantal bedden gereserveerd. De kosten voor een overnachting + symposium + diner bedraagt 21,50€.

Is 'Geen gezeik, iedereen rijk', de jaren 80-leus van Van Kooten & de Bie, nog houdbaar in de 21ste eeuw? Kunnen we hem afschrijven of misschien nieuw leven inblazen? We hopen jullie allemaal te zien op 25 juni!

Meer informatie over de sprekers, de verschillende sessies en de locaties kun je allemaal vinden in het programmaboekje wat je hier kan zien en downloaden!

 

Tijdschema:

10.30 - 11.00 uur:  welkom door Maarten Koning

11.00 - 12.00 uur: Wouter Koolmees

12.00 - 13.15 uur: Verdiepende sessie 1 (Pensioenen, Ondernemerschap en Arbeidsparticipatie van vrouwen)

13.15 - 13.45 uur: Lunch

13.45 - 15.00 uur:  Verdiepende sessie 2 (Loonkosten en Flexibilisering Arbeidsmarkt)

15.00-15.15 uur: Pauze

15.15 - 15.30 uur: Intermezzo met Gregory Shapiro (Boom Chicago)

15.30 - 17.00 uur: Afsluitend paneldebat

18.00 - 20.00 uur: Diner

21.00 - 03.00 uur: Feest

Symposiumlocatie: Instituto Cervantes, Domplein 3, Utrecht

Eetlocatie: Restuarant Bouffe, Bilstraat 29, Utrecht

Feestlocatie: Café Jij & Wij, Voorstraat 96, Utrecht

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

[Vlog] Op het Lymec Congres in Sofia

De Jonge Democraten zijn op het congres van LYMEC (de koepelorganisatie van Europese, liberale politieke jongerenorganisaties) geweest. In deze vlog kun je zien wat ze daar zoal voor elkaar hebben ...

Lees meer...

maandag 23 oktober 19:45
In discussie over het onderwijscurriculum met de werkgroep onderwijs - Arnhem-Nijmegen
maandag 23 oktober 20:00
Palmolie: vet slim of oliedom - Utrecht
dinsdag 24 oktober 19:30
Meer over AntiFa - Leiden-Haaglanden
dinsdag 24 oktober 20:00
Nederland in de VN Veiligheidsraad - Amsterdam
dinsdag 24 oktober 20:00
Politieke Wereldkeuken: Colombia - Groningen
woensdag 25 oktober 20:00
D66 & JD: Kandidatendebat - Rotterdam
woensdag 25 oktober 20:00
Verenigingsavond: Lasergamen - Brabant
donderdag 26 oktober 22:00
Debattraining D-loquentia Groningen - Groningen

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten