Blogpost

Symposium Onderwijs

Afgelopen zaterdag hebben de Jonge Democraten een Symposium georganiseerd wat geheel in het teken van onderwijs stond. De locatie was Strand West te Amsterdam en met het heerlijke weer was dat een goede keuze! Tussen de workshops en sprekers door heeft iedereen buiten gezeten en genoten van het weer. Ondanks de warme zomerdag waren er verhitte discussies en was er veel uitwisseling tussen leden, nieuwe leden en sprekers. De halve finale van het Debattoernooi werd gehouden, waarbij de afdelingen Amsterdam vs. Groningen en Utrecht vs. Maastricht eerst in de kwart finales de vonken deden vliegen. De halve finale was tussen Maastricht en Groningen, waarbij Groningen als winnaar uit de bus kwam.

’S Avonds heeft iedereen genoten van een heerlijk diner op terras, onder het genot van de ondergaande zon. De dag werd afgesloten met een prachtfeest in de sociëteit van Unitas, waar iedereen zich flink heeft laten gaan. Door de hoge opkomst en de enthousiaste sprekers kunnen we officieel concluderen dat dit een topdag was!

 

We willen via deze weg nogmaals iedereen die zich heeft ingezet om het symposium mogelijk te maken, van harte bedanken!

 

De andere halve finales van het Debattoernooi zullen op 18 September plaatsvinden en de finale op het Congres (29, 30, 31 Oktober) te Nijmegen.

IMG_7063

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Dennis van Driel - Zeeuw en Limburger

Ook dit jaar vinden er interviews plaats met alle nieuwgekozen Landelijk Bestuursleden. Het eerste interview is geweest met Dennis van Driel, aankomend Bestuurslid Politiek & Internationaal Doo...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
dinsdag 12 september 19:30
Dag van de lokale media - Amsterdam
dinsdag 12 september 20:00
In gesprek met... - Groningen
donderdag 14 september 19:30
Overdracht AAV - Amsterdam

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten