#

Symposium Onderwijs

01 Jul 2010

Afgelopen zaterdag hebben de Jonge Democraten een Symposium georganiseerd wat geheel in het teken van onderwijs stond. De locatie was Strand West te Amsterdam en met het heerlijke weer was dat een goede keuze! Tussen de workshops en sprekers door heeft iedereen buiten gezeten en genoten van het weer. Ondanks de warme zomerdag waren er verhitte discussies en was er veel uitwisseling tussen leden, nieuwe leden en sprekers. De halve finale van het Debattoernooi werd gehouden, waarbij de afdelingen Amsterdam vs. Groningen en Utrecht vs. Maastricht eerst in de kwart finales de vonken deden vliegen. De halve finale was tussen Maastricht en Groningen, waarbij Groningen als winnaar uit de bus kwam.

’S Avonds heeft iedereen genoten van een heerlijk diner op terras, onder het genot van de ondergaande zon. De dag werd afgesloten met een prachtfeest in de sociëteit van Unitas, waar iedereen zich flink heeft laten gaan. Door de hoge opkomst en de enthousiaste sprekers kunnen we officieel concluderen dat dit een topdag was!

 

We willen via deze weg nogmaals iedereen die zich heeft ingezet om het symposium mogelijk te maken, van harte bedanken!

 

De andere halve finales van het Debattoernooi zullen op 18 September plaatsvinden en de finale op het Congres (29, 30, 31 Oktober) te Nijmegen.

IMG_7063

 

Categorie: Mededelingen