Blogpost

Symposium Onderwijs

Afgelopen zaterdag hebben de Jonge Democraten een Symposium georganiseerd wat geheel in het teken van onderwijs stond. De locatie was Strand West te Amsterdam en met het heerlijke weer was dat een goede keuze! Tussen de workshops en sprekers door heeft iedereen buiten gezeten en genoten van het weer. Ondanks de warme zomerdag waren er verhitte discussies en was er veel uitwisseling tussen leden, nieuwe leden en sprekers. De halve finale van het Debattoernooi werd gehouden, waarbij de afdelingen Amsterdam vs. Groningen en Utrecht vs. Maastricht eerst in de kwart finales de vonken deden vliegen. De halve finale was tussen Maastricht en Groningen, waarbij Groningen als winnaar uit de bus kwam.

’S Avonds heeft iedereen genoten van een heerlijk diner op terras, onder het genot van de ondergaande zon. De dag werd afgesloten met een prachtfeest in de sociëteit van Unitas, waar iedereen zich flink heeft laten gaan. Door de hoge opkomst en de enthousiaste sprekers kunnen we officieel concluderen dat dit een topdag was!

 

We willen via deze weg nogmaals iedereen die zich heeft ingezet om het symposium mogelijk te maken, van harte bedanken!

 

De andere halve finales van het Debattoernooi zullen op 18 September plaatsvinden en de finale op het Congres (29, 30, 31 Oktober) te Nijmegen.

IMG_7063

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Onze campagnehelden

De voorbereidingen van de campagne voor Gemeenteraadsverkiezingen en het referendum over de Sleepwet zijn in volle gang. De afdelingscampagneleiders, het campagneteam en het Landelijk Bestuur zijn ...

Lees meer...

vrijdag 24 november 18:30
Maandborrel en Algemene Afdelingsvergadering! - Amsterdam
vrijdag 24 november 20:00
De BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers in Maastricht - Limburg
zaterdag 25 november 10:00
Day of the Middle East - Landelijk
zaterdag 25 november 12:00
Bezoek JuLi’s Bremen aan Groningen - Groningen
maandag 27 november 19:30
Masterclass debat - Amsterdam
maandag 27 november 19:45
Training Manipulatie en Framing - Arnhem-Nijmegen
maandag 27 november 20:00
Motieschrijfavond - Utrecht
dinsdag 28 november 19:30
Politiek Poker - Leiden-Haaglanden

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten