Blogpost

Sportweekend!

Op 27,28 en 29 augustus organiseert de afdeling Rotterdam voor alle (aspirant) JD’ers een sportweekend. Terrein het Bieslandse Bos te Pijnacker wordt de locatie van een energiek en gezellig weekend. Dit is jouw kans om politieke motivatie om te zetten in fysieke motivatie.

Ben je sportief, of niet zo sportief maar ben je wel in voor wat gezelligheid, wees welkom op het sportweekend! Vuurtje stoken, vlotten bouwen, voetballen en zwemmen; een heerlijk weekendje gezelligheid, sport en natuur staat voor je klaar.

 

Het is belangrijk om je eigen slaapspullen mee te nemen, ontspannen kledij en kleding die nat mag worden. Het zou leuk zijn als je je eigen tent meeneemt. Kan dit niet, dan zorgen wij daarvoor maar laat het ons dan wel even weten.

 

Vanaf nu kun je je opgeven voor het sportweekend. De eigen bijdrage bedraagt 12 euro, en moet gestort worden op Rabobank 15.145.49.81 , t.n.v. Jonge Democraten Rotterdam, onder vermelding van sportweekend en je naam. Bij opgave zonder betaling kunnen we geen eten garanderen.

 

Geef je op via rotterdam@jongedemocraten.nl! We zien je de 27ste!!

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Dennis van Driel - Zeeuw en Limburger

Ook dit jaar vinden er interviews plaats met alle nieuwgekozen Landelijk Bestuursleden. Het eerste interview is geweest met Dennis van Driel, aankomend Bestuurslid Politiek & Internationaal Doo...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
dinsdag 12 september 19:30
Dag van de lokale media - Amsterdam
dinsdag 12 september 20:00
In gesprek met... - Groningen
donderdag 14 september 19:30
Overdracht AAV - Amsterdam

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten