Blogpost

Sportweekend!

Op 27,28 en 29 augustus organiseert de afdeling Rotterdam voor alle (aspirant) JD’ers een sportweekend. Terrein het Bieslandse Bos te Pijnacker wordt de locatie van een energiek en gezellig weekend. Dit is jouw kans om politieke motivatie om te zetten in fysieke motivatie.

Ben je sportief, of niet zo sportief maar ben je wel in voor wat gezelligheid, wees welkom op het sportweekend! Vuurtje stoken, vlotten bouwen, voetballen en zwemmen; een heerlijk weekendje gezelligheid, sport en natuur staat voor je klaar.

 

Het is belangrijk om je eigen slaapspullen mee te nemen, ontspannen kledij en kleding die nat mag worden. Het zou leuk zijn als je je eigen tent meeneemt. Kan dit niet, dan zorgen wij daarvoor maar laat het ons dan wel even weten.

 

Vanaf nu kun je je opgeven voor het sportweekend. De eigen bijdrage bedraagt 12 euro, en moet gestort worden op Rabobank 15.145.49.81 , t.n.v. Jonge Democraten Rotterdam, onder vermelding van sportweekend en je naam. Bij opgave zonder betaling kunnen we geen eten garanderen.

 

Geef je op via rotterdam@jongedemocraten.nl! We zien je de 27ste!!

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Denk mee met de JDenktank

De JD heeft een schat aan kennis en ervaring. Deze schat is echter verdeeld over allemaal verschillende leden. Wil jij jouw kennis en ervaring op een informele manier delen met het Landelijk Bestuu...

Lees meer...

dinsdag 26 september 19:00
JDA bezoek aan de Raad - Amsterdam
dinsdag 26 september 19:30
Debattraining - Leiden-Haaglanden
dinsdag 26 september 20:00
Actualico - Groningen
woensdag 27 september 20:00
Teamavond - Brabant
vrijdag 29 september 19:00
BBBBB Overijssel - BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers - Landelijk
vrijdag 29 september 20:00
Maandborrel - Amsterdam
vrijdag 29 september 20:00
PJO borrel - Limburg
zaterdag 30 september 11:00
Actie voor het sleepnetwetreferendum - Leiden-Haaglanden

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten