#

Sportweekend!

30 Jul 2010

Op 27,28 en 29 augustus organiseert de afdeling Rotterdam voor alle (aspirant) JD’ers een sportweekend. Terrein het Bieslandse Bos te Pijnacker wordt de locatie van een energiek en gezellig weekend. Dit is jouw kans om politieke motivatie om te zetten in fysieke motivatie.

Ben je sportief, of niet zo sportief maar ben je wel in voor wat gezelligheid, wees welkom op het sportweekend! Vuurtje stoken, vlotten bouwen, voetballen en zwemmen; een heerlijk weekendje gezelligheid, sport en natuur staat voor je klaar.

 

Het is belangrijk om je eigen slaapspullen mee te nemen, ontspannen kledij en kleding die nat mag worden. Het zou leuk zijn als je je eigen tent meeneemt. Kan dit niet, dan zorgen wij daarvoor maar laat het ons dan wel even weten.

 

Vanaf nu kun je je opgeven voor het sportweekend. De eigen bijdrage bedraagt 12 euro, en moet gestort worden op Rabobank 15.145.49.81 , t.n.v. Jonge Democraten Rotterdam, onder vermelding van sportweekend en je naam. Bij opgave zonder betaling kunnen we geen eten garanderen.

 

Geef je op via rotterdam@jongedemocraten.nl! We zien je de 27ste!!

 

 

Categorie: Mededelingen