Blogpost

Sportweekend!

Op 27,28 en 29 augustus organiseert de afdeling Rotterdam voor alle (aspirant) JD’ers een sportweekend. Terrein het Bieslandse Bos te Pijnacker wordt de locatie van een energiek en gezellig weekend. Dit is jouw kans om politieke motivatie om te zetten in fysieke motivatie.

Ben je sportief, of niet zo sportief maar ben je wel in voor wat gezelligheid, wees welkom op het sportweekend! Vuurtje stoken, vlotten bouwen, voetballen en zwemmen; een heerlijk weekendje gezelligheid, sport en natuur staat voor je klaar.

 

Het is belangrijk om je eigen slaapspullen mee te nemen, ontspannen kledij en kleding die nat mag worden. Het zou leuk zijn als je je eigen tent meeneemt. Kan dit niet, dan zorgen wij daarvoor maar laat het ons dan wel even weten.

 

Vanaf nu kun je je opgeven voor het sportweekend. De eigen bijdrage bedraagt 12 euro, en moet gestort worden op Rabobank 15.145.49.81 , t.n.v. Jonge Democraten Rotterdam, onder vermelding van sportweekend en je naam. Bij opgave zonder betaling kunnen we geen eten garanderen.

 

Geef je op via rotterdam@jongedemocraten.nl! We zien je de 27ste!!

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Stel je kandidaat!

Stel je kandidaat voor het Landelijk Bestuur! Het is vanaf nu mogelijk om je kandidaat te stellen voor het Landelijk Bestuur. Tijdens het Zomercongres in Rotterdam (16 t/m 18 juni 2017) zullen hier...

Lees meer...

dinsdag 30 mei 19:30
Nederland als belastingparadijs? - Leiden-Haaglanden
dinsdag 30 mei 20:00
Betaalbaarheid van de zorg - Limburg
dinsdag 30 mei 20:00
Arend Jan Wonink – Groningen International - Groningen
woensdag 31 mei 19:30
Tegenpolen Anne-Fleur en Yernaz Ramautarsing - Rotterdam
woensdag 31 mei 20:00
Team Avond - Brabant
donderdag 01 juni 20:00
Bestuursinteresseborrel - Utrecht
vrijdag 02 juni 18:00
Kokkerellen met de Haagsche Rebellen - Landelijk
zaterdag 03 juni 11:00
Introdag - Landelijk

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten