#

Sophie in 't Veld is op zoek naar een stagiair(e)

28 Feb 2010

D66 Europarlementariër Sophie in 't Veld is op zoek naar een stagiair(e) per april 2010 voor haar kantoor in het Europees Parlement in Brussel. Heb jij altijd al stage willen lopen bij Sophie, dan is dit je kans!

Bij voorkeur bevindt de stagiair(e) zich in het (voor-)laatste jaar van zijn/haar studie, die een internationale, politieke, journalistieke organisatorische en/of communicatieve component bevat.

Daarnaast is een goede beheersing van de Engelse taal vereist. Affiniteit met D66 is een must; evenals journalistieke en/of webmaster ervaring.

Uiteraard verwacht Sophie in 't Veld van de geschikte kandidaat een flinke dosis zelfstandigheid, initiatief en zeker geen 9-5 mentaliteit.

De stagewerkzaamheden bestaan uit de volgende taken:

Ondersteuning persvoorlichter

Opzetten nieuwe website van de parlementaire werkgroep voor secularisme in de politiek

Correspondentie met de burger

Begeleiding snuffelstagiaires

Stem analyse

Algemene ondersteuning van het team

Voorwaarden:

De stage is voltijds voor een periode van vijf à zes maanden De stagiair(e) zal werkzaam zijn op het kantoor van Sophie in 't Veld in het Europees Parlement in Brussel. Aan deze stage is een stage- en reiskostenvergoeding verbonden.

Je reactie, inclusief een uitgebreide CV, dient uiterlijk 20 maart 2010 ontvangen te zijn, per mail op sophie.intveld@europarl.europa.eu of per post aan : Sophie in 't Veld, Europees Parlement, Kantoor ASP 10 G 3147, 1047 Brussel, België.

Voor vragen neem je contact op met Nathalie van Koot / Elzelien van der Steen op +32 2 284 77 96, of neem een kijkje op de website www.sophieintveld.eu

 

Categorie: JD in de Media