Blogpost

Secretaris Scholing & Vorming a.i. gezocht!

Het Landelijk Bestuur is op zoek naar een Secretaris Scholing & Vorming ad interim.  De kandidaatstelling voor deze functie is geopend per heden tot en met dinsdag 8 oktober 00.01  en de termijn van deze ad interimfunctie zal, conform het Huishoudelijk Reglement, lopen tot en met het Wintercongres, dat van 31 januari t/m 2 februari zal plaatsvinden in Middelburg.

Het Landelijk Bestuur is op zoek naar een Secretaris Scholing & Vorming ad interim.  De kandidaatstelling voor deze functie is geopend per heden tot en met dinsdag 8 oktober 00.01  en de termijn van deze ad interimfunctie zal, conform het Huishoudelijk Reglement, lopen tot en met het Wintercongres, dat van 31 januari t/m 2 februari 2014 zal plaatsvinden in Middelburg.

Het functieprofiel voor de Secretaris Scholing & Vorming is hier te downloaden.

Je kunt je aanmelden  voor deze functie door voor dinsdag 8 oktober, 00.01 een motivatiebrief en  CV te sturen naar solliciaties@jongedemocraten.nl. Een selectiecommissie bestaande uit Stefan de Koning (Landelijk Voorzitter), Malu Pasman (Landelijk Algemeen Secretaris) en Reinier Folkerts (Secretaris Scholing & Vorming 2010-2011) zal vervolgens een gesprek voeren met potentiële kandidaten.

Voor meer informatie omtrent de functie, kun je terecht bij Landelijk Voorzitter Stefan de Koning (voorzitter@jongedemocraten.nl, 06 21859583).

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

maandag 26 juni 19:00
In gesprek met Pia Dijkstra - Overijssel
maandag 26 juni 20:00
Verkiezings AAV - Utrecht
dinsdag 27 juni 19:30
The IFLRY game - politcs at an international level - Leiden-Haaglanden
woensdag 28 juni 18:00
LedenBBQ - Rotterdam
woensdag 28 juni 20:00
Zomerse teamavond! - Brabant
woensdag 28 juni 20:00
Interesse avond voor het bestuur - Friesland
zaterdag 01 juli 12:00
Model United Nations JD Utrecht - Utrecht
woensdag 05 juli 20:00
VerkiezingsAAV - Friesland

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten