#

Secretaris Scholing & Vorming a.i. gezocht!

18 Sep 2013

Het Landelijk Bestuur is op zoek naar een Secretaris Scholing & Vorming ad interim.  De kandidaatstelling voor deze functie is geopend per heden tot en met dinsdag 8 oktober 00.01  en de termijn van deze ad interimfunctie zal, conform het Huishoudelijk Reglement, lopen tot en met het Wintercongres, dat van 31 januari t/m 2 februari zal plaatsvinden in Middelburg.

Het Landelijk Bestuur is op zoek naar een Secretaris Scholing & Vorming ad interim.  De kandidaatstelling voor deze functie is geopend per heden tot en met dinsdag 8 oktober 00.01  en de termijn van deze ad interimfunctie zal, conform het Huishoudelijk Reglement, lopen tot en met het Wintercongres, dat van 31 januari t/m 2 februari 2014 zal plaatsvinden in Middelburg.

Het functieprofiel voor de Secretaris Scholing & Vorming is hier te downloaden.

Je kunt je aanmelden  voor deze functie door voor dinsdag 8 oktober, 00.01 een motivatiebrief en  CV te sturen naar solliciaties@jongedemocraten.nl. Een selectiecommissie bestaande uit Stefan de Koning (Landelijk Voorzitter), Malu Pasman (Landelijk Algemeen Secretaris) en Reinier Folkerts (Secretaris Scholing & Vorming 2010-2011) zal vervolgens een gesprek voeren met potentiële kandidaten.

Voor meer informatie omtrent de functie, kun je terecht bij Landelijk Voorzitter Stefan de Koning (voorzitter@jongedemocraten.nl, 06 21859583).

Categorie: Mededelingen