Blogpost

Resolutie Democratie

Van vrijdag 23 t/m zondag 25 april vindt het JD voorjaarscongres plaats. Voor dit congres zal een resolutie worden ingediend op het hoofdstuk Democratie van het Politiek Programma. Rob Jetten, de nieuwe portefeuillehouder Democratie, is op zoek naar JD'ers die bereid zijn aan deze resolutie mee te schrijven.

De resolutie zal, indien deze wordt aangenomen, het huidige hoofdstuk over Bestuurlijke Vernieuwing vervangen (bekijk het hoofdstuk hier). Zin om te discussiëren en schrijven over bestuurlijke lagen, verkiezingen, directe democratie en andere aspecten van de staatsinrichting? Kun je zondag 7 maart vrijhouden in je agenda? Meld je dan nu aan door een mailtje naar Rob Jetten (rob.jetten@jongedemocraten.nl) te sturen. Na aanmelding ontvang je de stukken en wordt je geïnformeerd over de verdere gang van zaken.

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

woensdag 28 juni 18:00
LedenBBQ - Rotterdam
woensdag 28 juni 20:00
Zomerse teamavond! - Brabant
woensdag 28 juni 20:00
Interesse avond voor het bestuur - Friesland
zaterdag 01 juli 12:00
Model United Nations JD Utrecht - Utrecht
woensdag 05 juli 20:00
VerkiezingsAAV - Friesland
vrijdag 07 juli 19:00
Verenigingsweekend - Landelijk
donderdag 13 juli 20:00
Afsluitende avond - Friesland
woensdag 06 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten