#

Reporters gezocht

06 Feb 2010

Ben jij handig met videocamera? Schiet jij de leukste plaatjes? Of wil je als vliegende reporter verslag doen van één van de vele activiteiten van de Jonge Democraten? Meld je dan nu aan als Reporter!

Op de landelijke website van de Jonge Democraten wordt steeds actiever geblogt. Zo is er life verslag gedaan vanaf de Klimaatconferentie in Kopenhagen en berichtten enkele JD-ers over hun reis door het Midden – Oosten. Sinds kort wordt dit aangevuld met sfeerimpressies van het Landelijk Bestuur. Ook de komende gemeenteraadsverkiezingen zullen veel aandacht krijgen op de blog.

Wat wordt er van je verwacht?

Maar we willen meer! En daarvoor zijn wij op zoek naar een groep actieve reporters, die zullen zorgen voor ongeveer 2 berichten per week. Als reporter werk je zelfstandig, dus je kunt helemaal zelf bepalen waarover je blogt of schrijft. En het leuke is: alles mag! Een paar gekke foto’s, een korte tekst, of een filmpje. Om de samenhang van de verschillende stukken te bevorderen, wordt er wel van je verwacht dat je in ieder geval één keer per maand met de andere reporter samenkomt om te overleggen.

Enthousiast?

Mail voor 15 februari je naam, telefoonnummer en een korte beschrijving waarom juist jij tot de groep van vaste reporters moet gaan behoren naar voorlichting@jongedemocraten.nl Vermeldt daarbij ook nadrukkelijk of je al ervaring hebt met het maken van filmpjes of foto’s.

Categorie: JD in de Media