#

Portefeuillehouders BuZa, Diversiteit & Filosofie gezocht

06 Mei 2013

Als portefeuillehouder ben je binnen je beleidsterrein dé deskundige van de vereniging.

De Jonge Democraten zijn op zoek naar drie nieuwe portefeuillehouders:

  • Portefeuillehouder Filosofie
  • Portefeuillehouder Diversiteit & Participatie
  • Portefeuillehouder Buitenlandse Zaken

Als portefeuillehouder fungeer je als deskundige binnen jouw beleidsterrein, en houd je de beleidsagenda en actualiteit in de gaten. Je adviseert de Secretaris Politiek en het Landelijk Bestuur. Daarnaast heb je veel vrijheid om - eventueel samen met een werkgroep - eigen projecten uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van resoluties, het organiseren van thema-avonden, excursies en symposia, en het schrijven van opinieartikelen die je via het Landelijk Bestuur kan insteken in nationale kranten. Eens per maand kom je met de andere portefeuillehouders samen in het Politiek Kernoverleg. De functie kost gemiddeld circa 8 uur per week.

Heb jij affiniteit met het gedachtegoed van de Jonge Democraten, veel expertise op één van de genoemde beleidsterreinen en ervaring met het aansturen van een team? Je kunt solliciteren tot en met zondag 2 juni 2013, door het sturen van een motivatie en CV naar politiek@jd.nl.

Vragen over de openstaande portefeuilles kun je stellen aan Dirkjan Tijs, via politiek@jongedemocraten.nl of 06-44226072. Daarnaast kun je voor portefeuille-specifieke vragen contact opnemen met de vertrekkende portefeuillehouders. Contactgegevens vind je hier.

Categorie: Mededelingen