#

Portefeuillehouder Volksgezondheid gezocht!

26 Mrt 2014

De Jonge Democraten zijn op zoek naar een nieuwe portefeuillehouder Volksgezondheid en Sport. Als portefeuillehouder ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een politiek-inhoudelijke werkgroep, het adviseren van het Landelijk Bestuur en het enthousiasmeren van leden voor jouw beleidsterrein. Een keer per maand kom je samen met alle twaalf portefeuillehouders tijdens het politiek kernoverleg. 

Momenteel is Suzan Kemperman portefeuillehouder Zorg, voor vragen kun je contact opnemen met haar via    ph.zorg@jongedemocraten.nl of contact opnemen met de Landelijk Secretaris Politiek via    politiek@jongedemocraten.nl

Het Landelijk bestuur heeft een functieprofiel voor portefeuillehouders vastgesteld, deze vind je hier!

Dus heb jij affiniteit met het gedachtegoed van de Jonge Democraten, expertise over volksgezondheid? En voldoe je aan het functieprofiel? Je kunt solliciteren tot en met woensdag 16 april, door het sturen van een motivatie (circa 500 woorden) en  je CV naar   politiek@jongedemocraten.nl. Het sollicitatieteam zal bestaan uit Moana van IJsseldijk (Secretaris Politiek) en Esmée Zandvliet (Promotie).

Categorie: Mededelingen