#

Portefeuillehouder Ruimtelijke ordening en mobiliteit gezocht!

03 Nov 2013

De Jonge Democraten zijn op zoek naar een nieuwe portefeuillehouder Ruimtelijke ordening en mobiliteit. Als portefeuillehouder ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een politiek-inhoudelijke werkgroep, het adviseren van het landelijk bestuur en het enthousiasmeren van leden voor jouw beleidsterrein. Eén keer per maand kom je samen met alle 12 portefeuillehouders tijden het politiek kernoverleg.  

Momenteel is Douwe Heeringa portefeuillehouder Ruimtelijke ordening en mobiliteit, voor vragen kun je contact opnemen met hem via ph.ruimte@jongedemocraten.nl of contact opnemen met de Landelijk Secretaris Politiek via politiek@jongedemocraten.nl

Het Landelijk bestuur heeft een functieprofiel voor portefeuillehouders vastgesteld, deze vind je hier!

Dus heb jij affiniteit met het gedachtegoed van de Jonge Democraten, expertise over ruimtelijke ordening en mobiliteit? En voldoe je aan het functieprofiel? Je kunt solliciteren tot en met zondag 17 november, door het sturen van een motivatie (circa 500 woorden) en  je CV naar  politiek@jongedemocraten.nl. Het sollicitatieteam zal bestaan uit Moana van IJsseldijk (Secretaris Politiek) en Jurjen Hoekstra (Persvoorlichter). 

Categorie: Mededelingen