Blogpost

Portefeuillehouder Ruimtelijke ordening en mobiliteit gezocht!

De Jonge Democraten zijn op zoek naar een nieuwe portefeuillehouder Ruimtelijke ordening en mobiliteit. Als portefeuillehouder ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een politiek-inhoudelijke werkgroep, het adviseren van het landelijk bestuur en het enthousiasmeren van leden voor jouw beleidsterrein. Eén keer per maand kom je samen met alle 12 portefeuillehouders tijden het politiek kernoverleg.  

Momenteel is Douwe Heeringa portefeuillehouder Ruimtelijke ordening en mobiliteit, voor vragen kun je contact opnemen met hem via ph.ruimte@jongedemocraten.nl of contact opnemen met de Landelijk Secretaris Politiek via politiek@jongedemocraten.nl

Het Landelijk bestuur heeft een functieprofiel voor portefeuillehouders vastgesteld, deze vind je hier!

Dus heb jij affiniteit met het gedachtegoed van de Jonge Democraten, expertise over ruimtelijke ordening en mobiliteit? En voldoe je aan het functieprofiel? Je kunt solliciteren tot en met zondag 17 november, door het sturen van een motivatie (circa 500 woorden) en  je CV naar  politiek@jongedemocraten.nl. Het sollicitatieteam zal bestaan uit Moana van IJsseldijk (Secretaris Politiek) en Jurjen Hoekstra (Persvoorlichter). 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Lysanne van Schaik - De Directeur

Door: Michiel Ruland Lysanne van Schaik – zelfbenoemd Zeeuws Meisje. Voor het tweede interview reisde ik opnieuw af naar Zeeland. Ditmaal niet naar Vlissingen, maar naar Goes. Bij afstemming van d...

Lees meer...

vrijdag 04 augustus 19:30
Zomerborrel - Leiden-Haaglanden
vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
dinsdag 12 september 19:30
Dag van de lokale media - Amsterdam
dinsdag 12 september 20:00
In gesprek met... - Groningen

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten