#

Portefeuillehouder Mobiliteit gezocht!

02 Okt 2018

#

De werkgroep Ruimte & Mobiliteit is op zoek naar een nieuwe portefeuillehouder!

Is het toekomstbeeld van steden in Nederland Tokyo of juist Los Angeles? Rijden we over 30 jaar nog (zelf) met de auto en bestaat de bus nog als openbaar vervoer? Bij de werkgroep Ruimte & Mobiliteit komt het aan bod. Vanuit verschillende invalshoeken leggen we het verband tussen ruimtelijke vraagstukken en onze politieke beginselen. Denk hierbij aan vraagstukken rondom de woningmarkt, stedelijke inrichting, natuurontwikkeling, bereikbaarheid en krimp, maar ook thema's segregatie, integratie, sociale cohesie en leefbaarheid.

Discussie en kennisvorming staan centraal voor de werkgroep, zowel binnen als buiten de Jonge Democraten. Vanuit die gedachte komen we bij elkaar en organiseren we activiteiten. Lijkt het jou leuk om leiding te geven aan deze werkgroep? Solliciteer dan nu!

Solliciteren kan tot woensdag 31 oktober 23:59 door een mail te sturen naar Marten Porte via politiek@jd.nl met daarin een motivatiebrief van max. 400 woorden en je CV. Heb je nog vragen? Contacteer dan vooral Marten of afzwaaiend portefeuillehouder Peet Wijnen via ph.ruimte@jd.nl.