Blogpost

Portefeuillehouder Buitenlandse Zaken en voorzitter werkgroep Europa gezocht!

Er komt weer een plek vrij in het Politiek Kernoverleg! De huidige portefeuillehouder Buitenlandse Zaken vertrekt, hoe toepasselijk, in juni naar het buitenland. Daarom zijn we op zoek naar iemand die zijn werk voort wil zetten en één van de grootste werkgroepen van de JD voor wil zitten. 
Heb je affiniteit met het onderwerp en interesse in de functie? Solliciteer dan uiterlijk vrijdag 24 april door een motievatiebrief en CV te sturen naar politiek@jd.nl. Meer informatie over de functie vind je hier en voor vragen kun je terecht op politiek@jd.nl

Naast de werkgroepen die in het PKO vertegenwoordigd zijn kent de JD ook een aantal kleinere werkgroepen binnen portefeuilles. Eén daarvan is de werkgroep Europa, en die is ook op zoek naar een nieuwe voorzitter! Je werkt in deze functie veel samen met de portefeuillehouder Buitenlandse Zaken maar draait wel zelfstandig een werkgroep en houd je bezig met een beleidsterrein waarop ontzettend veel gebeurt. Heb je interesse de werkgroep Europa te leiden? Stuur dan een mail  met een motivatie naar politiek@jd.nl. Ook voor deze functie is de deadline vrijdag 24 april.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Dennis van Driel - Zeeuw en Limburger

Ook dit jaar vinden er interviews plaats met alle nieuwgekozen Landelijk Bestuursleden. Het eerste interview is geweest met Dennis van Driel, aankomend Bestuurslid Politiek & Internationaal Doo...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
dinsdag 12 september 19:30
Dag van de lokale media - Amsterdam
dinsdag 12 september 20:00
In gesprek met... - Groningen
donderdag 14 september 19:30
Overdracht AAV - Amsterdam

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten