Blogpost

Portefeuillehouder Buitenlandse Zaken en voorzitter werkgroep Europa gezocht!

Er komt weer een plek vrij in het Politiek Kernoverleg! De huidige portefeuillehouder Buitenlandse Zaken vertrekt, hoe toepasselijk, in juni naar het buitenland. Daarom zijn we op zoek naar iemand die zijn werk voort wil zetten en één van de grootste werkgroepen van de JD voor wil zitten. 
Heb je affiniteit met het onderwerp en interesse in de functie? Solliciteer dan uiterlijk vrijdag 24 april door een motievatiebrief en CV te sturen naar politiek@jd.nl. Meer informatie over de functie vind je hier en voor vragen kun je terecht op politiek@jd.nl

Naast de werkgroepen die in het PKO vertegenwoordigd zijn kent de JD ook een aantal kleinere werkgroepen binnen portefeuilles. Eén daarvan is de werkgroep Europa, en die is ook op zoek naar een nieuwe voorzitter! Je werkt in deze functie veel samen met de portefeuillehouder Buitenlandse Zaken maar draait wel zelfstandig een werkgroep en houd je bezig met een beleidsterrein waarop ontzettend veel gebeurt. Heb je interesse de werkgroep Europa te leiden? Stuur dan een mail  met een motivatie naar politiek@jd.nl. Ook voor deze functie is de deadline vrijdag 24 april.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Stel je kandidaat!

Stel je kandidaat voor het Landelijk Bestuur! Het is vanaf nu mogelijk om je kandidaat te stellen voor het Landelijk Bestuur. Tijdens het Zomercongres in Rotterdam (16 t/m 18 juni 2017) zullen hier...

Lees meer...

dinsdag 30 mei 19:30
Nederland als belastingparadijs? - Leiden-Haaglanden
dinsdag 30 mei 20:00
Betaalbaarheid van de zorg - Limburg
dinsdag 30 mei 20:00
Arend Jan Wonink – Groningen International - Groningen
woensdag 31 mei 19:30
Tegenpolen Anne-Fleur en Yernaz Ramautarsing - Rotterdam
woensdag 31 mei 20:00
Team Avond - Brabant
donderdag 01 juni 20:00
Bestuursinteresseborrel - Utrecht
vrijdag 02 juni 18:00
Kokkerellen met de Haagsche Rebellen - Landelijk
zaterdag 03 juni 11:00
Introdag - Landelijk

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten