#

Portefeuillehouder Buitenlandse Zaken en voorzitter werkgroep Europa gezocht!

01 Apr 2015

Er komt weer een plek vrij in het Politiek Kernoverleg! De huidige portefeuillehouder Buitenlandse Zaken vertrekt, hoe toepasselijk, in juni naar het buitenland. Daarom zijn we op zoek naar iemand die zijn werk voort wil zetten en één van de grootste werkgroepen van de JD voor wil zitten. 
Heb je affiniteit met het onderwerp en interesse in de functie? Solliciteer dan uiterlijk vrijdag 24 april door een motievatiebrief en CV te sturen naar politiek@jd.nl. Meer informatie over de functie vind je hier en voor vragen kun je terecht op politiek@jd.nl

Naast de werkgroepen die in het PKO vertegenwoordigd zijn kent de JD ook een aantal kleinere werkgroepen binnen portefeuilles. Eén daarvan is de werkgroep Europa, en die is ook op zoek naar een nieuwe voorzitter! Je werkt in deze functie veel samen met de portefeuillehouder Buitenlandse Zaken maar draait wel zelfstandig een werkgroep en houd je bezig met een beleidsterrein waarop ontzettend veel gebeurt. Heb je interesse de werkgroep Europa te leiden? Stuur dan een mail  met een motivatie naar politiek@jd.nl. Ook voor deze functie is de deadline vrijdag 24 april.

Categorie: Mededelingen