Blogpost

Portefeuillehouder Buitenlandse Zaken en voorzitter werkgroep Europa gezocht!

Er komt weer een plek vrij in het Politiek Kernoverleg! De huidige portefeuillehouder Buitenlandse Zaken vertrekt, hoe toepasselijk, in juni naar het buitenland. Daarom zijn we op zoek naar iemand die zijn werk voort wil zetten en één van de grootste werkgroepen van de JD voor wil zitten. 
Heb je affiniteit met het onderwerp en interesse in de functie? Solliciteer dan uiterlijk vrijdag 24 april door een motievatiebrief en CV te sturen naar politiek@jd.nl. Meer informatie over de functie vind je hier en voor vragen kun je terecht op politiek@jd.nl

Naast de werkgroepen die in het PKO vertegenwoordigd zijn kent de JD ook een aantal kleinere werkgroepen binnen portefeuilles. Eén daarvan is de werkgroep Europa, en die is ook op zoek naar een nieuwe voorzitter! Je werkt in deze functie veel samen met de portefeuillehouder Buitenlandse Zaken maar draait wel zelfstandig een werkgroep en houd je bezig met een beleidsterrein waarop ontzettend veel gebeurt. Heb je interesse de werkgroep Europa te leiden? Stuur dan een mail  met een motivatie naar politiek@jd.nl. Ook voor deze functie is de deadline vrijdag 24 april.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Denk mee met de JDenktank

De JD heeft een schat aan kennis en ervaring. Deze schat is echter verdeeld over allemaal verschillende leden. Wil jij jouw kennis en ervaring op een informele manier delen met het Landelijk Bestuu...

Lees meer...

dinsdag 26 september 19:00
JDA bezoek aan de Raad - Amsterdam
dinsdag 26 september 19:30
Debattraining - Leiden-Haaglanden
dinsdag 26 september 20:00
Actualico - Groningen
woensdag 27 september 20:00
Teamavond - Brabant
vrijdag 29 september 19:00
BBBBB Overijssel - BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers - Landelijk
vrijdag 29 september 20:00
Maandborrel - Amsterdam
vrijdag 29 september 20:00
PJO borrel - Limburg
zaterdag 30 september 11:00
Actie voor het sleepnetwetreferendum - Leiden-Haaglanden

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten