Blogpost

Portefeuillehouder Buitenlandse Zaken en voorzitter werkgroep Europa gezocht!

Er komt weer een plek vrij in het Politiek Kernoverleg! De huidige portefeuillehouder Buitenlandse Zaken vertrekt, hoe toepasselijk, in juni naar het buitenland. Daarom zijn we op zoek naar iemand die zijn werk voort wil zetten en één van de grootste werkgroepen van de JD voor wil zitten. 
Heb je affiniteit met het onderwerp en interesse in de functie? Solliciteer dan uiterlijk vrijdag 24 april door een motievatiebrief en CV te sturen naar politiek@jd.nl. Meer informatie over de functie vind je hier en voor vragen kun je terecht op politiek@jd.nl

Naast de werkgroepen die in het PKO vertegenwoordigd zijn kent de JD ook een aantal kleinere werkgroepen binnen portefeuilles. Eén daarvan is de werkgroep Europa, en die is ook op zoek naar een nieuwe voorzitter! Je werkt in deze functie veel samen met de portefeuillehouder Buitenlandse Zaken maar draait wel zelfstandig een werkgroep en houd je bezig met een beleidsterrein waarop ontzettend veel gebeurt. Heb je interesse de werkgroep Europa te leiden? Stuur dan een mail  met een motivatie naar politiek@jd.nl. Ook voor deze functie is de deadline vrijdag 24 april.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Onze campagnehelden

De voorbereidingen van de campagne voor Gemeenteraadsverkiezingen en het referendum over de Sleepwet zijn in volle gang. De afdelingscampagneleiders, het campagneteam en het Landelijk Bestuur zijn ...

Lees meer...

vrijdag 24 november 18:30
Maandborrel en Algemene Afdelingsvergadering! - Amsterdam
vrijdag 24 november 20:00
De BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers in Maastricht - Limburg
zaterdag 25 november 10:00
Day of the Middle East - Landelijk
zaterdag 25 november 12:00
Bezoek JuLi’s Bremen aan Groningen - Groningen
maandag 27 november 19:30
Masterclass debat - Amsterdam
maandag 27 november 19:45
Training Manipulatie en Framing - Arnhem-Nijmegen
maandag 27 november 20:00
Motieschrijfavond - Utrecht
dinsdag 28 november 19:30
Politiek Poker - Leiden-Haaglanden

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten