Blogpost

Portefeuillehouders Diversiteit En Participatie en Defensie En Internationale Veiligheid

Op het moment zijn we op zoek naar een portefeuillehouder Diversiteit & Participatie en een portefeuillehouder Defensie & Internationale Veiligheid.

Diversiteit & Participatie 
Ben jij iemand die geïnteresseerd is in de rol die diversiteit heeft binnen onze samenleving? Volg je het vluchtelingen- en integratievraagstuk op de voet, houdt je je bezig met gelijkheid van mannen en vrouwen en ben je op de hoogte van LHBT-rechten? Als je daarnaast ook goede organisatorische vaardigheden hebt en van schrijven houdt is deze functie wellicht iets voor jou. Als portefeuillehouder diversiteit & participatie ben je verantwoordelijk voor alle politieke output omtrent dit onderwerp en adviseer je het Landelijk bestuur gevraagd en ongevraagd. Daarnaast geef je leiding aan de werkgroep en organiseer je activiteiten.

Heb je interesse in deze functie? Mail dan een motivatiebrief van max. 300 woorden en je CV naar politiek@jd.nl. Doe dit uiterlijk 30 november om 23:59.

Defensie & Internationale Veiligheid
Heb jij een sterke mening over de inzet van defensie in het buitenland? Of over Europese defensiesamenwerking? Wil jij het Landelijk Bestuur adviseren over defensiebeleid en lobbyen bij D66? Meld je dan vooral aan!

Heb je interesse in deze functie? Mail dan een motivatiebrief van max. 300 woorden en je CV naar politiek@jd.nl. Doe dit uiterlijk 17 december om 23:59.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Onze campagnehelden

De voorbereidingen van de campagne voor Gemeenteraadsverkiezingen en het referendum over de Sleepwet zijn in volle gang. De afdelingscampagneleiders, het campagneteam en het Landelijk Bestuur zijn ...

Lees meer...

vrijdag 24 november 18:30
Maandborrel en Algemene Afdelingsvergadering! - Amsterdam
vrijdag 24 november 20:00
De BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers in Maastricht - Limburg
zaterdag 25 november 10:00
Day of the Middle East - Landelijk
zaterdag 25 november 12:00
Bezoek JuLi’s Bremen aan Groningen - Groningen
maandag 27 november 19:30
Masterclass debat - Amsterdam
maandag 27 november 19:45
Training Manipulatie en Framing - Arnhem-Nijmegen
maandag 27 november 20:00
Motieschrijfavond - Utrecht
dinsdag 28 november 19:30
Politiek Poker - Leiden-Haaglanden

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten