Blogpost

PB: Jonge Democraten roepen Van Thijn op 'niet meer te poepen'

De Jonge Democraten, de jongerenorganisatie verbonden met D66, roepen PvdA-senator Ed van Thijn op om voortaan niet meer te poepen. Dit stellen zij omdat 'de onomkeerbaarheid van dit proces' voor Van Thijn een probleem oplevert.

Bij de stemverklaring van diens stem tegen het uit de grondwet halen van de benoemde burgemeester gaf Van Thijn aan dat het doorslaggevende bezwaar voor hem 'de onomkeerbaarheid' van het wetsvoorstel is.

Voorzitter Jan Paternotte van de Jonge Democraten: "Als Van Thijn geen beslissingen durft te nemen over iets wat een definitieve beslissing wordt, dan vragen wij ons af of Van Thijn wel definitief afscheid kan nemen van zijn uitwerpselen."

De jongerenorganisatie is diep bedroefd over de manier waarop de PvdA-fractie in de Eerste Kamer tot haar besluit is gekomen. "Hieruit blijkt dat wijlen Pim Fortuyn nog altijd gelijk heeft in zijn oordeel over de PvdA: de Partij van de Arbeid is dé regentenpartij", aldus Paternotte.


Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Bram - De Nuchtere

Door: Michiel Ruland Bram: Nuchter en er zijn dus geen opvallende foto van hem te vinden. Voor mijn derde en laatste interview spreek ik af met Bram. Bram lijkt in het contact voorafgaand aan het...

Lees meer...

donderdag 31 augustus 20:00
Debattraining D-loquentia I - Groningen
vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
maandag 04 september 20:00
Join the party! - Utrecht
dinsdag 05 september 19:30
Dinosaurusverhalen - Leiden-Haaglanden
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
woensdag 06 september 19:30
Masterclass Rotterdamse politiek - Rotterdam
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten