Blogpost

PB: Jonge Democraten roepen Van Thijn op 'niet meer te poepen'

De Jonge Democraten, de jongerenorganisatie verbonden met D66, roepen PvdA-senator Ed van Thijn op om voortaan niet meer te poepen. Dit stellen zij omdat 'de onomkeerbaarheid van dit proces' voor Van Thijn een probleem oplevert.

Bij de stemverklaring van diens stem tegen het uit de grondwet halen van de benoemde burgemeester gaf Van Thijn aan dat het doorslaggevende bezwaar voor hem 'de onomkeerbaarheid' van het wetsvoorstel is.

Voorzitter Jan Paternotte van de Jonge Democraten: "Als Van Thijn geen beslissingen durft te nemen over iets wat een definitieve beslissing wordt, dan vragen wij ons af of Van Thijn wel definitief afscheid kan nemen van zijn uitwerpselen."

De jongerenorganisatie is diep bedroefd over de manier waarop de PvdA-fractie in de Eerste Kamer tot haar besluit is gekomen. "Hieruit blijkt dat wijlen Pim Fortuyn nog altijd gelijk heeft in zijn oordeel over de PvdA: de Partij van de Arbeid is dé regentenpartij", aldus Paternotte.


Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

zaterdag 24 juni 10:00
Symposium Duurzaamheid [AFGELAST] - Utrecht
zaterdag 24 juni 12:00
Zomerborrel + Duathlon 2017 - Leiden-Haaglanden
zaterdag 24 juni 13:00
Afdelingscongres! - Amsterdam
zondag 25 juni 12:00
Heel JD Hapt - Overijssel
maandag 26 juni 19:00
In gesprek met Pia Dijkstra - Overijssel
maandag 26 juni 20:00
Verkiezings AAV - Utrecht
woensdag 28 juni 18:00
LedenBBQ - Rotterdam
woensdag 28 juni 20:00
Zomerse teamavond! - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten