#

PB: Jonge Democraten lanceren nieuwe website

15 Nov 2003

Op 13 november 2003 is de geheel vernieuwde website van de Jonge Democraten gelanceerd. Deze vernieuwde website moet zowel leden als niet-leden een beter inzicht geven in de standpunten en activiteiten van de Jonge Democraten en moet eenvoudig te onderhouden zijn.

De Jonge Democraten hebben daarom gebruik gemaakt van de expertise en produkten van The Missing Link Company (TMLC), een gerenommeerd internetbedrijf uit Groningen.

"Het was de hoogste tijd voor een nieuwe site waar iedereen kan vinden waar wij voor staan en wat we doen. Met deze site moet dat absoluut gelukt zijn", aldus Landelijk voorzitter Vincent Verkoelen.

René Schoenmakers, directeur van TMLC: "TMLC heeft met veel plezier gewerkt aan de nieuwe website van de Jonge Democraten. Wij zijn er van overtuigd dat de Jonge Democraten nu een site heeft waarvan de uitstraling goed aansluit bij haar identiteit en die de Jonge Democraten de gewenste flexibiliteit biedt om met de verschillende doelgroepen op effectieve wijze te kunnen communiceren."


Noot voor de redactie:

De Jonge Democraten is een onafhankelijke politieke jongerenorganisatie en verbonden aan D66. Zij is opgericht in 1984 en telt momenteel 1875 leden en is daarmee de grootste niet-confessionele politieke jongerenorganisatie. Op 25 en 26 oktober 2003 hielden ze hun 42ste congres in Leiden.

TMLC helpt organisaties met het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het effectiever communiceren met leden, klanten, medewerkers, leveranciers of andere belanghebbenden door het inzetten van internettechnologie en -creativiteit. TMLC combineert de creativiteit van een webdesignbureau met de technische knowhow van een IT-bedrijf.

De geheel vernieuwde website van de Jonge Democraten: www.jongedemocraten.nl.
De website van TMLC: www.tmlc.com.

14 november 2003

Categorie: Persberichten