Blogpost

PB: Jonge Democraten lanceren nieuwe website

Op 13 november 2003 is de geheel vernieuwde website van de Jonge Democraten gelanceerd. Deze vernieuwde website moet zowel leden als niet-leden een beter inzicht geven in de standpunten en activiteiten van de Jonge Democraten en moet eenvoudig te onderhouden zijn.

De Jonge Democraten hebben daarom gebruik gemaakt van de expertise en produkten van The Missing Link Company (TMLC), een gerenommeerd internetbedrijf uit Groningen.

"Het was de hoogste tijd voor een nieuwe site waar iedereen kan vinden waar wij voor staan en wat we doen. Met deze site moet dat absoluut gelukt zijn", aldus Landelijk voorzitter Vincent Verkoelen.

René Schoenmakers, directeur van TMLC: "TMLC heeft met veel plezier gewerkt aan de nieuwe website van de Jonge Democraten. Wij zijn er van overtuigd dat de Jonge Democraten nu een site heeft waarvan de uitstraling goed aansluit bij haar identiteit en die de Jonge Democraten de gewenste flexibiliteit biedt om met de verschillende doelgroepen op effectieve wijze te kunnen communiceren."


Noot voor de redactie:

De Jonge Democraten is een onafhankelijke politieke jongerenorganisatie en verbonden aan D66. Zij is opgericht in 1984 en telt momenteel 1875 leden en is daarmee de grootste niet-confessionele politieke jongerenorganisatie. Op 25 en 26 oktober 2003 hielden ze hun 42ste congres in Leiden.

TMLC helpt organisaties met het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het effectiever communiceren met leden, klanten, medewerkers, leveranciers of andere belanghebbenden door het inzetten van internettechnologie en -creativiteit. TMLC combineert de creativiteit van een webdesignbureau met de technische knowhow van een IT-bedrijf.

De geheel vernieuwde website van de Jonge Democraten: www.jongedemocraten.nl.
De website van TMLC: www.tmlc.com.

14 november 2003

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Dennis van Driel - Zeeuw en Limburger

Ook dit jaar vinden er interviews plaats met alle nieuwgekozen Landelijk Bestuursleden. Het eerste interview is geweest met Dennis van Driel, aankomend Bestuurslid Politiek & Internationaal Doo...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
dinsdag 12 september 19:30
Dag van de lokale media - Amsterdam
dinsdag 12 september 20:00
In gesprek met... - Groningen
donderdag 14 september 19:30
Overdracht AAV - Amsterdam

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten