Blogpost

Nieuwe Landelijk Bestuursleden

De Algemene Ledenvergadering heeft het afgelopen weekend nieuwe Landelijk Bestuursleden verkozen. In Groningen zijn een Internationaal secretaris, een Algemeen secretaris, een voorlichter en secretaris Politiek, Organisatie en Promotie aangesteld.

Erik van der Meij en Carola Zandbergen zijn het afgelopen jaar al Landelijk Bestuurslid geweest. Het aankomende half jaar zullen zij doorgaan in hun functies van respectievelijk Internationaal Secretaris en Voorlichter.

Robert Landheer was de afgelopen maanden de Penningmeester a.i. van de JD. Hij is unaniem verkozen om deze functie het aankomende jaar te vervullen. Jochem Sprenger bekleedde de laatste vijf maanden de positie van secretaris Promotie ad interim. Deze zal hij de aankomende zes maanden doorzetten.

Drie nieuwe gezichten binnen het Landelijk Bestuur zijn Nikolai Jakobs, Cas van Kleef en Merel Rademaker. Het aankomende jaar zullen zij het Landelijk Bestuur ingaan in de functies Algemeen secretaris, secretaris Politiek en secretaris Promotie.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Bram - De Nuchtere

Door: Michiel Ruland Bram: Nuchter en er zijn dus geen opvallende foto van hem te vinden. Voor mijn derde en laatste interview spreek ik af met Bram. Bram lijkt in het contact voorafgaand aan het...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
maandag 04 september 20:00
Join the party! - Utrecht
dinsdag 05 september 19:30
Dinosaurusverhalen - Leiden-Haaglanden
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
maandag 11 september 20:00
Let's make this work(group) together! - Utrecht

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten