#

Nieuwe Landelijk Bestuursleden

26 Apr 2010

De Algemene Ledenvergadering heeft het afgelopen weekend nieuwe Landelijk Bestuursleden verkozen. In Groningen zijn een Internationaal secretaris, een Algemeen secretaris, een voorlichter en secretaris Politiek, Organisatie en Promotie aangesteld.

Erik van der Meij en Carola Zandbergen zijn het afgelopen jaar al Landelijk Bestuurslid geweest. Het aankomende half jaar zullen zij doorgaan in hun functies van respectievelijk Internationaal Secretaris en Voorlichter.

Robert Landheer was de afgelopen maanden de Penningmeester a.i. van de JD. Hij is unaniem verkozen om deze functie het aankomende jaar te vervullen. Jochem Sprenger bekleedde de laatste vijf maanden de positie van secretaris Promotie ad interim. Deze zal hij de aankomende zes maanden doorzetten.

Drie nieuwe gezichten binnen het Landelijk Bestuur zijn Nikolai Jakobs, Cas van Kleef en Merel Rademaker. Het aankomende jaar zullen zij het Landelijk Bestuur ingaan in de functies Algemeen secretaris, secretaris Politiek en secretaris Promotie.

Categorie: JD in de Media