Blogpost

Nieuwe Landelijk Bestuursleden

De Algemene Ledenvergadering heeft het afgelopen weekend nieuwe Landelijk Bestuursleden verkozen. In Groningen zijn een Internationaal secretaris, een Algemeen secretaris, een voorlichter en secretaris Politiek, Organisatie en Promotie aangesteld.

Erik van der Meij en Carola Zandbergen zijn het afgelopen jaar al Landelijk Bestuurslid geweest. Het aankomende half jaar zullen zij doorgaan in hun functies van respectievelijk Internationaal Secretaris en Voorlichter.

Robert Landheer was de afgelopen maanden de Penningmeester a.i. van de JD. Hij is unaniem verkozen om deze functie het aankomende jaar te vervullen. Jochem Sprenger bekleedde de laatste vijf maanden de positie van secretaris Promotie ad interim. Deze zal hij de aankomende zes maanden doorzetten.

Drie nieuwe gezichten binnen het Landelijk Bestuur zijn Nikolai Jakobs, Cas van Kleef en Merel Rademaker. Het aankomende jaar zullen zij het Landelijk Bestuur ingaan in de functies Algemeen secretaris, secretaris Politiek en secretaris Promotie.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

[Vlog] Op het Lymec Congres in Sofia

De Jonge Democraten zijn op het congres van LYMEC (de koepelorganisatie van Europese, liberale politieke jongerenorganisaties) geweest. In deze vlog kun je zien wat ze daar zoal voor elkaar hebben ...

Lees meer...

maandag 23 oktober 19:45
In discussie over het onderwijscurriculum met de werkgroep onderwijs - Arnhem-Nijmegen
maandag 23 oktober 20:00
Palmolie: vet slim of oliedom - Utrecht
dinsdag 24 oktober 19:30
Meer over AntiFa - Leiden-Haaglanden
dinsdag 24 oktober 20:00
Nederland in de VN Veiligheidsraad - Amsterdam
dinsdag 24 oktober 20:00
Politieke Wereldkeuken: Colombia - Groningen
woensdag 25 oktober 20:00
D66 & JD: Kandidatendebat - Rotterdam
woensdag 25 oktober 20:00
Verenigingsavond: Lasergamen - Brabant
donderdag 26 oktober 22:00
Debattraining D-loquentia Groningen - Groningen

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten