Blogpost

Nieuwe Landelijk Bestuursleden

De Algemene Ledenvergadering heeft het afgelopen weekend nieuwe Landelijk Bestuursleden verkozen. In Groningen zijn een Internationaal secretaris, een Algemeen secretaris, een voorlichter en secretaris Politiek, Organisatie en Promotie aangesteld.

Erik van der Meij en Carola Zandbergen zijn het afgelopen jaar al Landelijk Bestuurslid geweest. Het aankomende half jaar zullen zij doorgaan in hun functies van respectievelijk Internationaal Secretaris en Voorlichter.

Robert Landheer was de afgelopen maanden de Penningmeester a.i. van de JD. Hij is unaniem verkozen om deze functie het aankomende jaar te vervullen. Jochem Sprenger bekleedde de laatste vijf maanden de positie van secretaris Promotie ad interim. Deze zal hij de aankomende zes maanden doorzetten.

Drie nieuwe gezichten binnen het Landelijk Bestuur zijn Nikolai Jakobs, Cas van Kleef en Merel Rademaker. Het aankomende jaar zullen zij het Landelijk Bestuur ingaan in de functies Algemeen secretaris, secretaris Politiek en secretaris Promotie.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

zaterdag 24 juni 10:00
Symposium Duurzaamheid [AFGELAST] - Utrecht
zaterdag 24 juni 12:00
Zomerborrel + Duathlon 2017 - Leiden-Haaglanden
zaterdag 24 juni 13:00
Afdelingscongres! - Amsterdam
zondag 25 juni 12:00
Heel JD Hapt - Overijssel
maandag 26 juni 19:00
In gesprek met Pia Dijkstra - Overijssel
maandag 26 juni 20:00
Verkiezings AAV - Utrecht
woensdag 28 juni 18:00
LedenBBQ - Rotterdam
woensdag 28 juni 20:00
Zomerse teamavond! - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten