#

Nieuwe datum en locatie Introweekend

04 Mei 2014

Ondanks grote interesse, viel het aantal aanmeldingen voor het Introductieweekend dat van 2 tot en met 4 mei zou plaatsvinden vanwege verschillende omstandigheden flink tegen. Om deze reden heeft heeft het Landelijk Bestuur besloten het Introweekend te verplaatsen naar een andere datum.

De afgelopen dagen is het Introteam hard op zoek geweest naar een nieuwe datum en locatie. Het goede nieuws is dat deze gevonden zijn! Het Voorjaarsintroweekend zal daarom van 30 mei tot en met 1 juni plaatsvinden op de Stulp in Baarn.

Dus, ben jij nieuw  lid en wil je weten wat de Jonge Democraten allemaal te bieden hebben? Of ben je slapend lid en wil je nu actief worden bij de Jonge Democraten, maar weet je nog niet zo goed hoe? Maak dan kennis met ons tijdens het Introweekend! Via workshops en presentaties kun kennismaken met de JD in al haar facetten, zijn er verschillende inspirerende sprekers en daarnaast is er natuurlijk alle ruimte voor gezelligheid!

Je kunt je inschrijven voor dit weekend via deze link . Voor vragen kun je contact opnemen met het team via introweekend@jd.nl .

Tot ziens in Baarn!

Categorie: Mededelingen