Blogpost

Nieuwe datum en locatie Introweekend

Ondanks grote interesse, viel het aantal aanmeldingen voor het Introductieweekend dat van 2 tot en met 4 mei zou plaatsvinden vanwege verschillende omstandigheden flink tegen. Om deze reden heeft heeft het Landelijk Bestuur besloten het Introweekend te verplaatsen naar een andere datum.

De afgelopen dagen is het Introteam hard op zoek geweest naar een nieuwe datum en locatie. Het goede nieuws is dat deze gevonden zijn! Het Voorjaarsintroweekend zal daarom van 30 mei tot en met 1 juni plaatsvinden op de Stulp in Baarn.

Dus, ben jij nieuw  lid en wil je weten wat de Jonge Democraten allemaal te bieden hebben? Of ben je slapend lid en wil je nu actief worden bij de Jonge Democraten, maar weet je nog niet zo goed hoe? Maak dan kennis met ons tijdens het Introweekend! Via workshops en presentaties kun kennismaken met de JD in al haar facetten, zijn er verschillende inspirerende sprekers en daarnaast is er natuurlijk alle ruimte voor gezelligheid!

Je kunt je inschrijven voor dit weekend via deze link . Voor vragen kun je contact opnemen met het team via introweekend@jd.nl .

Tot ziens in Baarn!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissieleden gezocht!

Voor het congres van 17 juni zoeken we weer 9 SNC-helden en 4 Congresvoorzitters! Lijkt het je leuk om in de Stem-en Notulencommissie te zitten? Stuur me dan even een mailtje op secretaris@jd.nl! E...

Lees meer...

zaterdag 29 april 13:00
Landelijk Debattoernooi - Landelijk
zaterdag 29 april 13:00
Symposium: Euthanasie voor kinderen - Landelijk
maandag 01 mei 19:45
Een avond over de Franse verkiezingen: Wie komt er aan de macht? - Arnhem-Nijmegen
maandag 01 mei 20:00
Motieschrijfavond en wethouder Everhardt - Utrecht
dinsdag 02 mei 20:00
[WAGENINGEN] Politiek Weerwolven - Utrecht
dinsdag 02 mei 20:00
Introborrel - Groningen
dinsdag 02 mei 20:00
Debatavond - Amsterdam
woensdag 03 mei 19:00
Bestuursinteresseborrel - Rotterdam

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten