Blogpost

Nieuwe datum en locatie Introweekend

Ondanks grote interesse, viel het aantal aanmeldingen voor het Introductieweekend dat van 2 tot en met 4 mei zou plaatsvinden vanwege verschillende omstandigheden flink tegen. Om deze reden heeft heeft het Landelijk Bestuur besloten het Introweekend te verplaatsen naar een andere datum.

De afgelopen dagen is het Introteam hard op zoek geweest naar een nieuwe datum en locatie. Het goede nieuws is dat deze gevonden zijn! Het Voorjaarsintroweekend zal daarom van 30 mei tot en met 1 juni plaatsvinden op de Stulp in Baarn.

Dus, ben jij nieuw  lid en wil je weten wat de Jonge Democraten allemaal te bieden hebben? Of ben je slapend lid en wil je nu actief worden bij de Jonge Democraten, maar weet je nog niet zo goed hoe? Maak dan kennis met ons tijdens het Introweekend! Via workshops en presentaties kun kennismaken met de JD in al haar facetten, zijn er verschillende inspirerende sprekers en daarnaast is er natuurlijk alle ruimte voor gezelligheid!

Je kunt je inschrijven voor dit weekend via deze link . Voor vragen kun je contact opnemen met het team via introweekend@jd.nl .

Tot ziens in Baarn!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

[Vlog] Op het Lymec Congres in Sofia

De Jonge Democraten zijn op het congres van LYMEC (de koepelorganisatie van Europese, liberale politieke jongerenorganisaties) geweest. In deze vlog kun je zien wat ze daar zoal voor elkaar hebben ...

Lees meer...

maandag 23 oktober 19:45
In discussie over het onderwijscurriculum met de werkgroep onderwijs - Arnhem-Nijmegen
maandag 23 oktober 20:00
Palmolie: vet slim of oliedom - Utrecht
dinsdag 24 oktober 19:30
Meer over AntiFa - Leiden-Haaglanden
dinsdag 24 oktober 20:00
Nederland in de VN Veiligheidsraad - Amsterdam
dinsdag 24 oktober 20:00
Politieke Wereldkeuken: Colombia - Groningen
woensdag 25 oktober 20:00
D66 & JD: Kandidatendebat - Rotterdam
woensdag 25 oktober 20:00
Verenigingsavond: Lasergamen - Brabant
donderdag 26 oktober 22:00
Debattraining D-loquentia Groningen - Groningen

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten