Blogpost

Nieuwe datum en locatie Introweekend

Ondanks grote interesse, viel het aantal aanmeldingen voor het Introductieweekend dat van 2 tot en met 4 mei zou plaatsvinden vanwege verschillende omstandigheden flink tegen. Om deze reden heeft heeft het Landelijk Bestuur besloten het Introweekend te verplaatsen naar een andere datum.

De afgelopen dagen is het Introteam hard op zoek geweest naar een nieuwe datum en locatie. Het goede nieuws is dat deze gevonden zijn! Het Voorjaarsintroweekend zal daarom van 30 mei tot en met 1 juni plaatsvinden op de Stulp in Baarn.

Dus, ben jij nieuw  lid en wil je weten wat de Jonge Democraten allemaal te bieden hebben? Of ben je slapend lid en wil je nu actief worden bij de Jonge Democraten, maar weet je nog niet zo goed hoe? Maak dan kennis met ons tijdens het Introweekend! Via workshops en presentaties kun kennismaken met de JD in al haar facetten, zijn er verschillende inspirerende sprekers en daarnaast is er natuurlijk alle ruimte voor gezelligheid!

Je kunt je inschrijven voor dit weekend via deze link . Voor vragen kun je contact opnemen met het team via introweekend@jd.nl .

Tot ziens in Baarn!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

zaterdag 01 juli 12:00
Model United Nations JD Utrecht - Utrecht
woensdag 05 juli 20:00
VerkiezingsAAV - Friesland
vrijdag 07 juli 19:00
Verenigingsweekend - Landelijk
donderdag 13 juli 20:00
Afsluitende avond - Friesland
woensdag 06 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
woensdag 20 september 20:00
Biesboschbattle - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten