Blogpost

Nieuwe datum en locatie Introweekend

Ondanks grote interesse, viel het aantal aanmeldingen voor het Introductieweekend dat van 2 tot en met 4 mei zou plaatsvinden vanwege verschillende omstandigheden flink tegen. Om deze reden heeft heeft het Landelijk Bestuur besloten het Introweekend te verplaatsen naar een andere datum.

De afgelopen dagen is het Introteam hard op zoek geweest naar een nieuwe datum en locatie. Het goede nieuws is dat deze gevonden zijn! Het Voorjaarsintroweekend zal daarom van 30 mei tot en met 1 juni plaatsvinden op de Stulp in Baarn.

Dus, ben jij nieuw  lid en wil je weten wat de Jonge Democraten allemaal te bieden hebben? Of ben je slapend lid en wil je nu actief worden bij de Jonge Democraten, maar weet je nog niet zo goed hoe? Maak dan kennis met ons tijdens het Introweekend! Via workshops en presentaties kun kennismaken met de JD in al haar facetten, zijn er verschillende inspirerende sprekers en daarnaast is er natuurlijk alle ruimte voor gezelligheid!

Je kunt je inschrijven voor dit weekend via deze link . Voor vragen kun je contact opnemen met het team via introweekend@jd.nl .

Tot ziens in Baarn!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Pauline - De Precieze

Het treffen met Pauline vindt plaats in Deventer. Ze had vooraf weinig te raden overgelaten waarom we daar afspraken; ze is in Deventer opgegroeid én het is de plek waar ze voor het eerst actief we...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
maandag 04 september 20:00
Join the party! - Utrecht
dinsdag 05 september 19:30
Dinosaurusverhalen - Leiden-Haaglanden
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
maandag 11 september 20:00
Let's make this work(group) together! - Utrecht

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten