Blogpost

Meld je nu aan voor het LYMEC Seminar en Congres

Van 24 tot 26 april zal het LYMEC seminar "Redrafting Europe" plaatsvinden in Tallinn, Estland. Aansluitend vindt het LYMEC congres van 26-28 april plaats. Er zal vooral gepraat worden over de Europese verkiezingen van 2014. Wat willen wij als jonge liberalen bereiken? Hoe gaan we dit doen? Wat is de toekomst van de Europese Unie?
 
Wil je mee? Stuur een korte motivatie (max. 250 woorden) met een korte visie op de Europese verkiezingen en de toekomst van Europa en hoe jij jouw internationale ervaring wil terugkoppelen aan de vereniging (Lees hier meer over internationaal terugkoppelen). De selectiecommissie zal bestaan uit Pauline Kastermans (Internationaal Secretaris), Mathijs Kleijnen (voormalig AS), Jan Willem de Bruin (Secretaris Promotie a.i.). Mail je motivatie naar internationaal@jd.nl.
 
De deadline voor aanmelding is 17 februari en je hoort op 22 februari of je mee mag. Als JD vergoeden we de 70% van de reiskosten en 50% van de deelnemersbijdrage voor 1 seminar- en congresdeelnemer en 3 congresdeelnemers. Deelname aan het seminar en congres zal €120 kosten, alleen het congres €100.
 
Lees hier meer over het seminar en congres op de LYMEC website. Voor vragen, kun je altijd contact opnemen met Pauline via internationaal@jd.nl.
Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Denk mee met de JDenktank

De JD heeft een schat aan kennis en ervaring. Deze schat is echter verdeeld over allemaal verschillende leden. Wil jij jouw kennis en ervaring op een informele manier delen met het Landelijk Bestuu...

Lees meer...

vrijdag 22 september 17:00
BBBB - BlufBorrel Bestuur Brongers - Landelijk
vrijdag 22 september 17:00
Twinning naar Berlijn! - Amsterdam
maandag 25 september 19:45
Springen met Progressievelingen - Arnhem-Nijmegen
maandag 25 september 20:00
Wissel-AAV - Utrecht
dinsdag 26 september 19:00
JDA bezoek aan de Raad - Amsterdam
dinsdag 26 september 19:30
Debattraining - Leiden-Haaglanden
dinsdag 26 september 20:00
Actualico - Groningen
woensdag 27 september 20:00
Teamavond - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten