#

Meld je nu aan voor het LYMEC Seminar en Congres

27 Jan 2013

Van 24 tot 26 april zal het LYMEC seminar "Redrafting Europe" plaatsvinden in Tallinn, Estland. Aansluitend vindt het LYMEC congres van 26-28 april plaats. Er zal vooral gepraat worden over de Europese verkiezingen van 2014. Wat willen wij als jonge liberalen bereiken? Hoe gaan we dit doen? Wat is de toekomst van de Europese Unie?
 
Wil je mee? Stuur een korte motivatie (max. 250 woorden) met een korte visie op de Europese verkiezingen en de toekomst van Europa en hoe jij jouw internationale ervaring wil terugkoppelen aan de vereniging (Lees hier meer over internationaal terugkoppelen). De selectiecommissie zal bestaan uit Pauline Kastermans (Internationaal Secretaris), Mathijs Kleijnen (voormalig AS), Jan Willem de Bruin (Secretaris Promotie a.i.). Mail je motivatie naar internationaal@jd.nl.
 
De deadline voor aanmelding is 17 februari en je hoort op 22 februari of je mee mag. Als JD vergoeden we de 70% van de reiskosten en 50% van de deelnemersbijdrage voor 1 seminar- en congresdeelnemer en 3 congresdeelnemers. Deelname aan het seminar en congres zal €120 kosten, alleen het congres €100.
 
Lees hier meer over het seminar en congres op de LYMEC website. Voor vragen, kun je altijd contact opnemen met Pauline via internationaal@jd.nl.
Categorie: Mededelingen