Blogpost

Meld je nu aan voor het LYMEC Seminar en Congres

Van 24 tot 26 april zal het LYMEC seminar "Redrafting Europe" plaatsvinden in Tallinn, Estland. Aansluitend vindt het LYMEC congres van 26-28 april plaats. Er zal vooral gepraat worden over de Europese verkiezingen van 2014. Wat willen wij als jonge liberalen bereiken? Hoe gaan we dit doen? Wat is de toekomst van de Europese Unie?
 
Wil je mee? Stuur een korte motivatie (max. 250 woorden) met een korte visie op de Europese verkiezingen en de toekomst van Europa en hoe jij jouw internationale ervaring wil terugkoppelen aan de vereniging (Lees hier meer over internationaal terugkoppelen). De selectiecommissie zal bestaan uit Pauline Kastermans (Internationaal Secretaris), Mathijs Kleijnen (voormalig AS), Jan Willem de Bruin (Secretaris Promotie a.i.). Mail je motivatie naar internationaal@jd.nl.
 
De deadline voor aanmelding is 17 februari en je hoort op 22 februari of je mee mag. Als JD vergoeden we de 70% van de reiskosten en 50% van de deelnemersbijdrage voor 1 seminar- en congresdeelnemer en 3 congresdeelnemers. Deelname aan het seminar en congres zal €120 kosten, alleen het congres €100.
 
Lees hier meer over het seminar en congres op de LYMEC website. Voor vragen, kun je altijd contact opnemen met Pauline via internationaal@jd.nl.
Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Onze campagnehelden

De voorbereidingen van de campagne voor Gemeenteraadsverkiezingen en het referendum over de Sleepwet zijn in volle gang. De afdelingscampagneleiders, het campagneteam en het Landelijk Bestuur zijn ...

Lees meer...

dinsdag 21 november 19:30
Fake News en Populisme - Leiden-Haaglanden
dinsdag 21 november 19:30
Duurzaam Denken | Energietransitie - Groningen
dinsdag 21 november 20:00
Novemberborrel (Maandelijkse JD-Fryslân borrel) - Friesland
woensdag 22 november 00:00
Bourgondisch Debat - Limburg
woensdag 22 november 20:00
Het Bourgondisch Debat - Brabant
woensdag 22 november 20:00
Venezuela - Rotterdam
vrijdag 24 november 18:30
Maandborrel en Algemene Afdelingsvergadering! - Amsterdam
vrijdag 24 november 20:00
De BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers in Maastricht - Limburg

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten