Blogpost

Meld je nu aan voor het LYMEC Seminar en Congres

Van 24 tot 26 april zal het LYMEC seminar "Redrafting Europe" plaatsvinden in Tallinn, Estland. Aansluitend vindt het LYMEC congres van 26-28 april plaats. Er zal vooral gepraat worden over de Europese verkiezingen van 2014. Wat willen wij als jonge liberalen bereiken? Hoe gaan we dit doen? Wat is de toekomst van de Europese Unie?
 
Wil je mee? Stuur een korte motivatie (max. 250 woorden) met een korte visie op de Europese verkiezingen en de toekomst van Europa en hoe jij jouw internationale ervaring wil terugkoppelen aan de vereniging (Lees hier meer over internationaal terugkoppelen). De selectiecommissie zal bestaan uit Pauline Kastermans (Internationaal Secretaris), Mathijs Kleijnen (voormalig AS), Jan Willem de Bruin (Secretaris Promotie a.i.). Mail je motivatie naar internationaal@jd.nl.
 
De deadline voor aanmelding is 17 februari en je hoort op 22 februari of je mee mag. Als JD vergoeden we de 70% van de reiskosten en 50% van de deelnemersbijdrage voor 1 seminar- en congresdeelnemer en 3 congresdeelnemers. Deelname aan het seminar en congres zal €120 kosten, alleen het congres €100.
 
Lees hier meer over het seminar en congres op de LYMEC website. Voor vragen, kun je altijd contact opnemen met Pauline via internationaal@jd.nl.
Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Kevin Brongers - De Rotterdammert in Delft

Door: Peet Wijnen Foto: Edwin Bakker “Met je poten in de modder staan”. Deze uitspraak loopt als een rode draad door het gesprek met Kevin heen. Het begint al met de locatie waar we afspreken, de ...

Lees meer...

vrijdag 04 augustus 19:30
Zomerborrel - Leiden-Haaglanden
vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
dinsdag 12 september 19:30
Dag van de lokale media - Amsterdam
dinsdag 12 september 20:00
In gesprek met... - Groningen

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten