#

Meld je nu aan voor één van de vele JD Internationaal evenementen!

09 Sep 2013

Er staan de komende maanden veel internationale evenementen op de agenda, zorg dat jij daar bij bent! Je vind hieronder een overzicht van de evenementen, inclusief de deadline voor aanmelding.

- 21-23 september - Beleef de Duitse verkiezingen in Keulen!
Op 22 september wordt er bij onze oosterburen een nieuw parlement gekozen. Een spannende dag voor de Duitsers, maar ook spannend voor ons en Europa. Daarom is er de kans deze verkiezingen zelf mee te maken. Op 21, 22 en 23 september bezoeken we Keulen. Op zaterdag zullen we 's ochtends afreizen naar Keulen en daarna meedoen aan een actie van onze zusterorganisatie de JuLis en ‘s avonds een drankje met hen doen. Op zondag wijken we uit naar Düsseldorf voor een bezoek aan de Landtag en zondagavond volgen we samen met de FDP en de JuLis de spannende uitslag live. Maandagochtend reizen we terug naar Nederland.

Het belooft dus een echt verkiezingsweekeinde te worden. Wil je mee? Dat kan! Stuur een mailtje naar leon.ploegstra@jd.nl om je deelname te bevestigen. Er is plaats voor ongeveer 10 JD’ers. Mochten er veel meer aanmeldingen zijn dan selecteren we op tijdstip van aanmelding en geldt eerder gaat voor. Wacht dus niet te lang met aanmelden! De aanmeldingen sluiten vrijdag 13 september om 23:59 uur.

Voor deze reis wordt geen geld beschikbaar gesteld vanuit de begroting van de JD en is dus volledig op eigen kosten. De prijs van een overnachting is afhankelijk van de beschikbaarheid van hostels (op dit moment ongeveer 50 euro voor twee nachten). Reiskosten hangen af van vertrekplaats en een eventueel NS abonnement, maar zullen ongeveer tussen de 20 en 40 euro liggen (als er via Venlo gereisd wordt).

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Leon via leon.ploegstra@jd.nl.

- 3 en 4 oktober - Brusselreis van de JD Groningen - Meld je voor 15 september aan!

- 25-27 oktober - Twinning naar Istanbul met de JD Rotterdam en JD Leiden-Haaglanden (Facebookevenement) - Meld je voor 13 september aan!

- 27 oktober - 3 november - IFLRY Training of Trainers in Antalya, Turkije - Meld je voor 15 september aan!

- 6-10 november - Twinning naar Kiev met de JD Brabant - Meld je voor 21 september aan!

- 15-17 november - Londenreis met de Portefeuillehouder en Werkgroep Economie - Meld je voor 12 september aan!

- 13-15 december - IFLRY Congres, houd hiervoor de website in de gaten.

Mocht je vragen hebben over één van deze reizen of zelf nog een idee hebben, neem dan contact op met de Internationaal Secretaris via internationaal@jd.nl.

Categorie: Mededelingen