Blogpost

Meld je nu aan voor één van de vele JD Internationaal evenementen!

Er staan de komende maanden veel internationale evenementen op de agenda, zorg dat jij daar bij bent! Je vind hieronder een overzicht van de evenementen, inclusief de deadline voor aanmelding.

- 21-23 september - Beleef de Duitse verkiezingen in Keulen!
Op 22 september wordt er bij onze oosterburen een nieuw parlement gekozen. Een spannende dag voor de Duitsers, maar ook spannend voor ons en Europa. Daarom is er de kans deze verkiezingen zelf mee te maken. Op 21, 22 en 23 september bezoeken we Keulen. Op zaterdag zullen we 's ochtends afreizen naar Keulen en daarna meedoen aan een actie van onze zusterorganisatie de JuLis en ‘s avonds een drankje met hen doen. Op zondag wijken we uit naar Düsseldorf voor een bezoek aan de Landtag en zondagavond volgen we samen met de FDP en de JuLis de spannende uitslag live. Maandagochtend reizen we terug naar Nederland.

Het belooft dus een echt verkiezingsweekeinde te worden. Wil je mee? Dat kan! Stuur een mailtje naar leon.ploegstra@jd.nl om je deelname te bevestigen. Er is plaats voor ongeveer 10 JD’ers. Mochten er veel meer aanmeldingen zijn dan selecteren we op tijdstip van aanmelding en geldt eerder gaat voor. Wacht dus niet te lang met aanmelden! De aanmeldingen sluiten vrijdag 13 september om 23:59 uur.

Voor deze reis wordt geen geld beschikbaar gesteld vanuit de begroting van de JD en is dus volledig op eigen kosten. De prijs van een overnachting is afhankelijk van de beschikbaarheid van hostels (op dit moment ongeveer 50 euro voor twee nachten). Reiskosten hangen af van vertrekplaats en een eventueel NS abonnement, maar zullen ongeveer tussen de 20 en 40 euro liggen (als er via Venlo gereisd wordt).

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Leon via leon.ploegstra@jd.nl.

- 3 en 4 oktober - Brusselreis van de JD Groningen - Meld je voor 15 september aan!

- 25-27 oktober - Twinning naar Istanbul met de JD Rotterdam en JD Leiden-Haaglanden (Facebookevenement) - Meld je voor 13 september aan!

- 27 oktober - 3 november - IFLRY Training of Trainers in Antalya, Turkije - Meld je voor 15 september aan!

- 6-10 november - Twinning naar Kiev met de JD Brabant - Meld je voor 21 september aan!

- 15-17 november - Londenreis met de Portefeuillehouder en Werkgroep Economie - Meld je voor 12 september aan!

- 13-15 december - IFLRY Congres, houd hiervoor de website in de gaten.

Mocht je vragen hebben over één van deze reizen of zelf nog een idee hebben, neem dan contact op met de Internationaal Secretaris via internationaal@jd.nl.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Stel je kandidaat!

Stel je kandidaat voor het Landelijk Bestuur! Het is vanaf nu mogelijk om je kandidaat te stellen voor het Landelijk Bestuur. Tijdens het Zomercongres in Rotterdam (16 t/m 18 juni 2017) zullen hier...

Lees meer...

donderdag 25 mei 20:00
Formatiespel in Hoorn - Amsterdam
zaterdag 27 mei 20:00
Bestuur Interesse Borrel Sessie (BIBS) - Landelijk
maandag 29 mei 20:00
Wat is er terecht gekomen van de millenniumdoelen? - Utrecht
dinsdag 30 mei 19:30
Nederland als belastingparadijs? - Leiden-Haaglanden
dinsdag 30 mei 20:00
Betaalbaarheid van de zorg - Limburg
dinsdag 30 mei 20:00
Arend Jan Wonink – Groningen International - Groningen
woensdag 31 mei 19:30
Tegenpolen Anne-Fleur en Yernaz Ramautarsing - Rotterdam
woensdag 31 mei 20:00
Team Avond - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten