Blogpost

Meld je aan voor IFLRY Executive Committee in Amman!

Van 8 t/m 11 December zal onze internationale koepelorganisatie IFLRY haar congres organiseren in Amman, Jordanië. Dit congres omvat een Executive Commitee (1 van de besluitvormingsorganen van IFLRY) en er zal ook een conferentie plaatsvinden. De conferentie heeft als onderwerp “Entrepreneurship and Economic Self-determination” en uit verschillende interactieve sessies bestaan. Een voorlopig programma is te vinden via: http://www.iflry.com/…/iflry-executive-committee-amman-jor…/

CONGRES
Tijdens het congres zullen er politieke voorstellen behandeld worden, maar ook organisatorische aspecten van IFLRY komen aan bod, zoals de bestuursverantwoording en de financiën.
De deelnemersbijdrage voor dit congres + seminar bedraagt €120. Van de deelnemersbijdrage wordt, na terugkoppeling, 50% door de JD vergoed. Wat betreft de reiskosten vergoedt de JD, eveneens na terugkoppeling, 70% (met een maximum van 120 euro). Houdt rekening met eventuele visumkosten die hier buiten vallen.

AANMELDING
Ben in je geïnteresseerd in deelname aan het congres? Meld je dan aan! Dit doe je door het onderstaande formulier in te vullen: https://goo.gl/forms/ebr8eH3AObsWkTNf1
NB: Door je aan te melden ga je de commitment aan om tijdens de voorbereidende bijeenkomst (zondag 27 november 14:00 uur, Haagsche Bluf) en het congres aanwezig te zijn, en zowel tijdens de voorbereiding als het congres een bijdrage te leveren.

Er zullen maximaal 5 mensen worden geselecteerd. Ik wil benadrukken dat er ruimte is voor zowel nieuwe leden als actieve leden!

DEADLINE
De deadline voor het opgeven ligt op woensdag 9 november, 23:59 uur. De selectie van delegatieleden zal worden uitgevoerd door een selectiecommissie van 2 personen, de uitslag zal persoonlijk worden teruggekoppeld aan iedereen nadat deze definitief is vastgesteld tijdens de eerstvolgende LBV. Voor vragen en/of opmerkingen kan je terecht bij Laura Neijenhuis via e-mail <internationaal@jd.nl> of telefoon (+31634203163).

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissieleden gezocht!

Voor het congres van 17 juni zoeken we weer 9 SNC-helden en 4 Congresvoorzitters! Lijkt het je leuk om in de Stem-en Notulencommissie te zitten? Stuur me dan even een mailtje op secretaris@jd.nl! E...

Lees meer...

vrijdag 28 april 18:00
Kokkerellen met de Haagse Rebellen - In Enschede! - Overijssel
zaterdag 29 april 13:00
Landelijk Debattoernooi - Landelijk
zaterdag 29 april 13:00
Symposium: Euthanasie voor kinderen - Landelijk
maandag 01 mei 20:00
Motieschrijfavond en wethouder Everhardt - Utrecht
dinsdag 02 mei 20:00
[WAGENINGEN] Politiek Weerwolven - Utrecht
dinsdag 02 mei 20:00
Introborrel - Groningen
dinsdag 02 mei 20:00
Debatavond - Amsterdam
woensdag 03 mei 19:00
Bestuursinteresseborrel - Rotterdam

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten