#

Meld je aan voor het LYMEC Congres!

11 Apr 2014

Van 5 tot 8 juni zal het LYMEC Congres "Stand up for the Future" plaatsvinden in Zagreb, Kroatië. Het belooft een spannend congres te worden want er staan verkiezingen voor het Bestuur, de KasCo en de ALDE delegatie op het programma. Daarnaast zullen er natuurlijk ook verschillende politiek-inhoudelijke resoluties op de agenda staan.

Op donderdagavond 5 en vrijdag 6 juni zullen er fringe meetings plaatsvinden. Deze fringe meetings gaan over uiteenlopende onderwerpen en worden georganiseerd door de verschillende lid-organisaties van LYMEC. Als JD zullen wij ook een fringe meeting voorbereiden. Het congres zelf begint op vrijdagmiddag 6 juni en duurt tot zaterdagavond. Afsluitend is er een ‘Farewell Party’. Overnachting is inbegrepen van donderdag tot zondag (3 nachten).

AANMELDING

Wil je mee? Stuur een e-mail naar internationaal@jd.nl met je naam, geboortedatum, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer. Er is deze keer geen motivatiebrief nodig. Wel zal na aanmelding een kort vragenlijstje worden gestuurd, waarbij de antwoorden als basis zullen dienen om de selectie voor de delegatie te maken. Geef bij je aanmelding aan of je ook aan de fringe meetings wilt deelnemen (donderdagmiddag en vrijdagochtend) of alleen aan het congres (vrijdagmiddag tot zaterdagavond).

De selectiecommissie zal bestaan uit Leon Ploegstra (Internationaal Secretaris LB), Jurjen Hoekstra (Persvoorlichter LB) en Ayla Schneiders (Voorzitter JD Utrecht).

De deadline voor aanmelding is woensdag 23 april en je hoort zaterdag 26 april of je mee mag. Als JD vergoeden we – na goedgekeurde terugkoppeling – 70% van de reiskosten en 50% van de deelnemersbijdrage voor maximaal 7 congresdeelnemers. De deelnemersbijdrage is: 120 euro (fringe meetings + congres) of 100 euro (alleen congres) Hierbij zijn ingegrepen alle maaltijden en de overnachtingen. Vliegtickets zijn op dit moment te vinden voor 150 a 200 euro. Hiermee zal de totale eigen bijdrage waarschijnlijk rond de 120 euro zijn.

Op de website van LYMEC lees je meer over het congres. Voor vragen, kun je altijd contact opnemen met Leon via leon.ploegstra@jd.nl.

Categorie: Mededelingen