Blogpost

Meld je aan voor de LYMEC Summer Academy en IFLRY Rights4Youth Summit

IFLRY Rights4Youth Summit in Straatsburg, Frankrijk

Van 19 tot 24 april zal er het IFLRY Rights4Youth Summit georganiseerd worden, waarbij internationale jongeren bij elkaar zullen komen om over het belang van jeugdrechten te praten. Kijk voor meer info hier

Wil je mee? Meld je dan voor 29 maart aan door het sturen van een korte motivatie (max. 200 woorden) naar internationaal@jd.nl. Geef hierin aan wat jouw ervaring met de Raad van Europa en jeugdrechten is. Daarnaast geef je aan hoe je je gaat voorbereiden op de Summit en hoe je de opgedane kennis terug zal brengen naar de vereniging. Je motivatie zal gelezen worden door een selectiecommissie bestaande uit Pauline Kastermans (internationaal secretaris), Etienne Verschuren (portefeuillehouder buitenlandse zaken) en Ingrid van Rijt (secretaris organisatie).

De deelnemersbijdrage is €100 voor het programma, overnachting en eten. Je reiskosten worden voor 80% vergoed door IFLRY  met een maximum van €200.  In ruil voor terugkoppeling (zie memo), kun je ook 50% van je deelnemersbijdrage vergoed krijgen door de JD.

 LYMEC/ALDE Summer Academy in Brussel, België

Op 5 en 6 juni zal de ALDE Summer Academy plaatsvinden in Brussel, België. Het thema dit jaar is “One Year Ahead of the European Elections: the Voice of the Youth” en zal zich dus voornamelijk richten op de voorbereidingen op de Europese verkiezingen. Voor meer info, kijk op de LYMEC website.

Wil je mee? Meld je dan voor 3 april aan door het sturen van een korte motivatie (max. 200 woorden) naar internationaal@jd.nl. Geef hierin aan wat jouw ervaring met de Europese verkiezingen en jongeren politiek zijn en hoe je de opgedane kennis terug zal brengen naar de vereniging. Je motivatie zal gelezen worden door een selectiecommissie bestaande uit Pauline Kastermans (internationaal secretaris), Jan Willem de Bruin (secretaris promotie) en Evi van den Dungen (oud-voorzitter INCO & JD Maastricht).

Er is voor dit evenement geen deelnemersbijdrage. LYMEC organiseert het programma, de overnachting en het eten. Daarnaast worden je reiskosten vergoed door LYMEC  met een maximum van €300.

 

Voor vragen over deze en andere internationale evenementen kun je altijd contact opnemen met Internationaal Secretaris Pauline Kastermans via pauline.kastermans@jd.nl.
Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Dennis van Driel - Zeeuw en Limburger

Ook dit jaar vinden er interviews plaats met alle nieuwgekozen Landelijk Bestuursleden. Het eerste interview is geweest met Dennis van Driel, aankomend Bestuurslid Politiek & Internationaal Doo...

Lees meer...

vrijdag 04 augustus 19:30
Zomerborrel - Leiden-Haaglanden
vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
dinsdag 12 september 19:30
Dag van de lokale media - Amsterdam
dinsdag 12 september 20:00
In gesprek met... - Groningen

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten