Blogpost

Meld je aan voor de LYMEC Summer Academy en IFLRY Rights4Youth Summit

IFLRY Rights4Youth Summit in Straatsburg, Frankrijk

Van 19 tot 24 april zal er het IFLRY Rights4Youth Summit georganiseerd worden, waarbij internationale jongeren bij elkaar zullen komen om over het belang van jeugdrechten te praten. Kijk voor meer info hier

Wil je mee? Meld je dan voor 29 maart aan door het sturen van een korte motivatie (max. 200 woorden) naar internationaal@jd.nl. Geef hierin aan wat jouw ervaring met de Raad van Europa en jeugdrechten is. Daarnaast geef je aan hoe je je gaat voorbereiden op de Summit en hoe je de opgedane kennis terug zal brengen naar de vereniging. Je motivatie zal gelezen worden door een selectiecommissie bestaande uit Pauline Kastermans (internationaal secretaris), Etienne Verschuren (portefeuillehouder buitenlandse zaken) en Ingrid van Rijt (secretaris organisatie).

De deelnemersbijdrage is €100 voor het programma, overnachting en eten. Je reiskosten worden voor 80% vergoed door IFLRY  met een maximum van €200.  In ruil voor terugkoppeling (zie memo), kun je ook 50% van je deelnemersbijdrage vergoed krijgen door de JD.

 LYMEC/ALDE Summer Academy in Brussel, België

Op 5 en 6 juni zal de ALDE Summer Academy plaatsvinden in Brussel, België. Het thema dit jaar is “One Year Ahead of the European Elections: the Voice of the Youth” en zal zich dus voornamelijk richten op de voorbereidingen op de Europese verkiezingen. Voor meer info, kijk op de LYMEC website.

Wil je mee? Meld je dan voor 3 april aan door het sturen van een korte motivatie (max. 200 woorden) naar internationaal@jd.nl. Geef hierin aan wat jouw ervaring met de Europese verkiezingen en jongeren politiek zijn en hoe je de opgedane kennis terug zal brengen naar de vereniging. Je motivatie zal gelezen worden door een selectiecommissie bestaande uit Pauline Kastermans (internationaal secretaris), Jan Willem de Bruin (secretaris promotie) en Evi van den Dungen (oud-voorzitter INCO & JD Maastricht).

Er is voor dit evenement geen deelnemersbijdrage. LYMEC organiseert het programma, de overnachting en het eten. Daarnaast worden je reiskosten vergoed door LYMEC  met een maximum van €300.

 

Voor vragen over deze en andere internationale evenementen kun je altijd contact opnemen met Internationaal Secretaris Pauline Kastermans via pauline.kastermans@jd.nl.
Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Onze campagnehelden

De voorbereidingen van de campagne voor Gemeenteraadsverkiezingen en het referendum over de Sleepwet zijn in volle gang. De afdelingscampagneleiders, het campagneteam en het Landelijk Bestuur zijn ...

Lees meer...

vrijdag 24 november 18:30
Maandborrel en Algemene Afdelingsvergadering! - Amsterdam
vrijdag 24 november 20:00
De BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers in Maastricht - Limburg
zaterdag 25 november 10:00
Day of the Middle East - Landelijk
zaterdag 25 november 12:00
Bezoek JuLi’s Bremen aan Groningen - Groningen
maandag 27 november 19:30
Masterclass debat - Amsterdam
maandag 27 november 19:45
Training Manipulatie en Framing - Arnhem-Nijmegen
maandag 27 november 20:00
Motieschrijfavond - Utrecht
dinsdag 28 november 19:30
Politiek Poker - Leiden-Haaglanden

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten