#

Meld je aan voor de delegatie naar LYMEC in Sofia!

09 Aug 2017

Van 13 t/m 15 oktober zal onze Europese koepelorganisatie LYMEC haar najaarscongres organiseren in Sofia, Bulgarije. Voor aanvang van deze Algemene Ledenvergadering (ALV),  zal er ook een seminar plaatsvinden. De seminar heeft als onderwerp “Transatlantic Relations” en zal uit verschillende interactieve sessies bestaan. Een voorlopig programma is te vinden via: http://www.lymec.eu/events/lymec-autumn-congress-in-sofia/
 
CONGRES
Tijdens het congres zullen er politieke voorstellen behandeld worden, maar ook organisatorische aspecten van LYMEC komen aan bod, zoals de bestuursverantwoording en de financiën.
De deelnemersbijdrage voor dit congres is €120, voor de JD'ers die ook aan het seminar deelnemen bedraagt dit €140 (totaal). Van de deelnemersbijdrage wordt, na terugkoppeling, 50% door de JD vergoed. Wat betreft de reiskosten vergoedt de JD, eveneens na terugkoppeling, 70% (met een maximum van 80 euro).
 
AANMELDING
Ben in je geïnteresseerd in deelname aan het congres? Meld je dan aan! Dit doe je door dit formulier in te vullen. NB: Door je aan te melden ga je de commitment aan om tijdens de voorbereidende bijeenkomst (zondag 1 oktober 14:00 uur, Haagsche Bluf) en het congres aanwezig te zijn, en zowel tijdens de voorbereiding als het congres een bijdrage te leveren. Deadline voor het indienen van resoluties voor dit congres is 15 september.
Er zullen maximaal 5 mensen worden geselecteerd. Door wijzigingen binnen LYMEC heeft de JD slechts 3 gegarandeerde plaatsen (inclusief Bestuurslid Internationaal), en zal de selectiecomissie daarnaast 3 'reserve' delegatieleden benoemen waarvan we pas later definitieve deelname horen van LYMEC (na 13 september). Ik wil nogmaals benadrukken dat er ruimte is voor zowel nieuwe leden als actieve leden! 
 
DEADLINE
De deadline voor het opgeven ligt op zondag 3 september, 23:59 uur. De selectie van delegatieleden zal worden uitgevoerd door een selectiecommissie van 3 personen, de uitslag zal persoonlijk worden teruggekoppeld aan iedereen nadat deze definitief is vastgesteld, maar uiterlijk op 13 september.
Voor vragen en/of opmerkingen kan je terecht bij Laura Neijenhuis en Dennis van Driel via e-mail <internationaal@jd.nl> of telefoon (Laura +31634203163, Dennis +31615514097)
Categorie: Mededelingen Weblog