Blogpost

Meld je aan voor de delegatie naar LYMEC in Sofia!

Van 13 t/m 15 oktober zal onze Europese koepelorganisatie LYMEC haar najaarscongres organiseren in Sofia, Bulgarije. Voor aanvang van deze Algemene Ledenvergadering (ALV),  zal er ook een seminar plaatsvinden. De seminar heeft als onderwerp “Transatlantic Relations” en zal uit verschillende interactieve sessies bestaan. Een voorlopig programma is te vinden via: http://www.lymec.eu/events/lymec-autumn-congress-in-sofia/
 
CONGRES
Tijdens het congres zullen er politieke voorstellen behandeld worden, maar ook organisatorische aspecten van LYMEC komen aan bod, zoals de bestuursverantwoording en de financiën.
De deelnemersbijdrage voor dit congres is €120, voor de JD'ers die ook aan het seminar deelnemen bedraagt dit €140 (totaal). Van de deelnemersbijdrage wordt, na terugkoppeling, 50% door de JD vergoed. Wat betreft de reiskosten vergoedt de JD, eveneens na terugkoppeling, 70% (met een maximum van 80 euro).
 
AANMELDING
Ben in je geïnteresseerd in deelname aan het congres? Meld je dan aan! Dit doe je door dit formulier in te vullen. NB: Door je aan te melden ga je de commitment aan om tijdens de voorbereidende bijeenkomst (zondag 1 oktober 14:00 uur, Haagsche Bluf) en het congres aanwezig te zijn, en zowel tijdens de voorbereiding als het congres een bijdrage te leveren. Deadline voor het indienen van resoluties voor dit congres is 15 september.
Er zullen maximaal 5 mensen worden geselecteerd. Door wijzigingen binnen LYMEC heeft de JD slechts 3 gegarandeerde plaatsen (inclusief Bestuurslid Internationaal), en zal de selectiecomissie daarnaast 3 'reserve' delegatieleden benoemen waarvan we pas later definitieve deelname horen van LYMEC (na 13 september). Ik wil nogmaals benadrukken dat er ruimte is voor zowel nieuwe leden als actieve leden! 
 
DEADLINE
De deadline voor het opgeven ligt op zondag 3 september, 23:59 uur. De selectie van delegatieleden zal worden uitgevoerd door een selectiecommissie van 3 personen, de uitslag zal persoonlijk worden teruggekoppeld aan iedereen nadat deze definitief is vastgesteld, maar uiterlijk op 13 september.
Voor vragen en/of opmerkingen kan je terecht bij Laura Neijenhuis en Dennis van Driel via e-mail <internationaal@jd.nl> of telefoon (Laura +31634203163, Dennis +31615514097)
Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Bram - De Nuchtere

Door: Michiel Ruland Bram: Nuchter en er zijn dus geen opvallende foto van hem te vinden. Voor mijn derde en laatste interview spreek ik af met Bram. Bram lijkt in het contact voorafgaand aan het...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
maandag 04 september 20:00
Join the party! - Utrecht
dinsdag 05 september 19:30
Dinosaurusverhalen - Leiden-Haaglanden
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
maandag 11 september 20:00
Let's make this work(group) together! - Utrecht

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten