Blogpost

Leden zoekkant Oriëntatiecommissie gezocht!

Eind december lopen de termijnen van Ingrid van Rijt en Leon Ploegstra als lid van de zoekkant van de Oriëntatiecommissie af. Daarom zijn we op zoek naar leden die hun taken over willen nemen.

Als lid van de zoekkant van de oriëntatiecommissie zul je je vooral bezighouden met het benaderen van leden die overwegen om zich kandidaat te stellen voor het Landelijk Bestuur. Ook kunnen leden die overwegen om zich te kandideren contact met je opnemen om even te sparren of informatie in te winnen.

Heb je veel ervaring binnen de JD en weet je hoe het is om een bestuursfunctie te bekleden? Heb je een groot netwerk binnen de vereniging? Heb je sterke sociale vaardigheden? En lijkt het je leuk om mensen te begeleiden bij hun kandidaatstelling voor het Landelijk Bestuur? Stuur dan uiterlijk donderdag 22 december een mail naar secretaris@jd.nl waarin je uitlegt waarom je voor deze functie geschikt bent.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Dennis van Driel - Zeeuw en Limburger

Ook dit jaar vinden er interviews plaats met alle nieuwgekozen Landelijk Bestuursleden. Het eerste interview is geweest met Dennis van Driel, aankomend Bestuurslid Politiek & Internationaal Doo...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
dinsdag 12 september 19:30
Dag van de lokale media - Amsterdam
dinsdag 12 september 20:00
In gesprek met... - Groningen
donderdag 14 september 19:30
Overdracht AAV - Amsterdam

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten