Blogpost

Leden Oriëntatiecommissie gezocht

Aankomend Zomercongres zal weer een geheel nieuwe Landelijk Bestuur worden verkozen. In aanloop naar deze verkiezing, zal de Oriëntatiecommissie (bestaande uit een ZoekKant en een Evaluatiekant) weer op zoek gaan naar en gesprekken met potentiële kandidaten.

Voor de ZoekKant zijn we op zoek naar twee personen die binnen de JD proactief op zoek willen gaan naar potentiële LB-kandidaten. Je werkzaamheden bestaan specifiek uit het benaderen van mensen, het fungeren als sparringspartner en het beantwoorden van vragen van mensen die erover nadenken zich te kandideren.

Dus heb jij kennis van de politieke inhoud van de vereniging (bij voorkeur als oud-LBer), kennis van de organisatie, veel contacten binnen de JD en spreken de werkzaamheden je aan? Stuur dan voor 26 december, 23.59 een mailtje met motivatie (van maximaal 250 woorden) naar Malu Pasman via secretaris@jongedemocraten.nl.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

woensdag 28 juni 18:00
LedenBBQ - Rotterdam
woensdag 28 juni 20:00
Zomerse teamavond! - Brabant
woensdag 28 juni 20:00
Interesse avond voor het bestuur - Friesland
zaterdag 01 juli 12:00
Model United Nations JD Utrecht - Utrecht
woensdag 05 juli 20:00
VerkiezingsAAV - Friesland
vrijdag 07 juli 19:00
Verenigingsweekend - Landelijk
donderdag 13 juli 20:00
Afsluitende avond - Friesland
woensdag 06 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten