Blogpost

Leden Oriëntatiecommissie gezocht

Aankomend Zomercongres zal weer een geheel nieuwe Landelijk Bestuur worden verkozen. In aanloop naar deze verkiezing, zal de Oriëntatiecommissie (bestaande uit een ZoekKant en een Evaluatiekant) weer op zoek gaan naar en gesprekken met potentiële kandidaten.

Voor de ZoekKant zijn we op zoek naar twee personen die binnen de JD proactief op zoek willen gaan naar potentiële LB-kandidaten. Je werkzaamheden bestaan specifiek uit het benaderen van mensen, het fungeren als sparringspartner en het beantwoorden van vragen van mensen die erover nadenken zich te kandideren.

Dus heb jij kennis van de politieke inhoud van de vereniging (bij voorkeur als oud-LBer), kennis van de organisatie, veel contacten binnen de JD en spreken de werkzaamheden je aan? Stuur dan voor 26 december, 23.59 een mailtje met motivatie (van maximaal 250 woorden) naar Malu Pasman via secretaris@jongedemocraten.nl.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Bram - De Nuchtere

Door: Michiel Ruland Bram: Nuchter en er zijn dus geen opvallende foto van hem te vinden. Voor mijn derde en laatste interview spreek ik af met Bram. Bram lijkt in het contact voorafgaand aan het...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
maandag 04 september 20:00
Join the party! - Utrecht
dinsdag 05 september 19:30
Dinosaurusverhalen - Leiden-Haaglanden
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
maandag 11 september 20:00
Let's make this work(group) together! - Utrecht

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten