Blogpost

Laatste kans: geef je op voor het INTRO-weekend!

Van 9 tot en met 11 oktober is het tijd voor het INTRO-weekend. Ben jij pas lid van de Jonge Democraten? Of toch al wat langer, maar wil je wat meer weten over wat de JD is en wat de mogelijkheden binnen onze vereniging zijn? Kom dan naar het INTRO-weekend! Meld je  hier snel aan.

Let op: inschrijven kan tot aanstaande vrijdag, 2 oktober 12.00 uur.

 

Programma

Tijdens dit weekend kom je alles over de JD te weten. Vanaf vrijdagavond 18.00 uur ben je welkom op de locatie De Grote Bunte in Nunspeet. Bij aankomst zal de soep met broodjes voor je klaar staan. ’s Avonds is het tijd voor het “gemeenteraadsspel” en natuurlijk een borrel.

 

Zaterdag begint met een ware speeddate, waardoor je snel een eerste indruk kan krijgen van wat de JD inhoudt en hoe de vereniging werkt. Aan het begin van de middag zal Tweede Kamerlid Boris van der Ham langskomen om te vertellen over zijn tijd bij de Jonge Democraten. De middag zal verder in het teken staan van de internationale politiek. Een aantal kenners op dit gebied zullen je meer vertellen over hoe de JD zich hiermee bezig houdt.

Na het diner zal de halve finale van het Nationale JD-debat gevoerd worden. Afdelingen van de JD zullen tegen elkaar strijden om een plek in de finale, welke tijdens het Najaarscongres zal plaatsvinden. Na een drukke, maar interessante dag is het ’s avonds tijd voor een feestje!

Zondagochtend heb je de mogelijkheid om verschillende trainingen te volgen: liberalisme,  artikelen schrijven en andere. Na de lunch zal jullie worden uitgelegd hoe een congres werkt door middel van een proefcongres. Hierna is het weer tijd om naar huis te gaan!

 

 

Kosten

Deelname aan dit weekend kost slechts €37,50. Kun je alleen op zaterdag en zondag, dan betaal je €22,50. Een kort bezoek van één dag kost €15,00. De prijzen zijn inclusief overnachting, ontbijt, lunch, diner en deelname aan het programma, maar exclusief je reiskosten en consumpties.

 

Route

De locatie ligt op ongeveer 15 minuten lopen van Nunspeet Station. Je snelste route naar Nunspeet vind je via 9292ov.nl of www.ns.nl. Hier vind je een routebeschrijving van het station naar De Grote Bunte.

 

Aanmelden

Aanmelden doe je hier. Let op: na het invullen van je gegevens word je voor de betaling doorverwezen naar iDeal. Je inschrijving voor dit weekend is pas definitief na betaling. Kun je niet met iDeal betalen? Neem dan (vooraf) contact op met de penningmeester.

 

Vragen?

Voor vragen of voor meer informatie over het INTRO-weekend kun je terecht bij Joyce Baars, Algemeen Secretaris. Stuur een mailtje naar joyce.baars@jongedemocraten.nl of bel naar 06-21869937.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

maandag 26 juni 19:00
In gesprek met Pia Dijkstra - Overijssel
maandag 26 juni 20:00
Verkiezings AAV - Utrecht
dinsdag 27 juni 19:30
The IFLRY game - politcs at an international level - Leiden-Haaglanden
woensdag 28 juni 18:00
LedenBBQ - Rotterdam
woensdag 28 juni 20:00
Zomerse teamavond! - Brabant
woensdag 28 juni 20:00
Interesse avond voor het bestuur - Friesland
zaterdag 01 juli 12:00
Model United Nations JD Utrecht - Utrecht
woensdag 05 juli 20:00
VerkiezingsAAV - Friesland

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten