Blogpost

KasCo-leden gezocht!

Komend congres zullen er weer twee plekken in onze Kascontrolecommissie vrijkomen, waarvoor jij je kunt kandideren.Deze KasCo controleert de financiën van de JD en geeft advies aan de Landelijk Penningmeester omtrent financiële zaken. De kasco controleert het financiële beleid van de vereniging dat het Landelijk Bestuur uitvoert en spreekt hiervoor elk kwartaal met het LB. Daarnaast controleert de kasco de uitgaven van het bestuur, en geeft het gevraagd en ongevraagd advies aan het LB en het Congres.

Vind je financiën, organisatie, en de JD interessant en lijkt het je leuk om je in te zetten hiervoor? Neem dan voor meer informatie contact op met kasco@jd.nl of met penningmeester@jd.nl.

Je kunt je kandidaat stellen voor de Kascontrolecommissie tot aanvang van de ALV door dit formulier te sturen naar kandidaatstellingen@jdcongres.nl . Bij inzendingen na 18 januari 2014, kunnen wij plaatsing in het congresboek helaas niet garanderen.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Onze campagnehelden

De voorbereidingen van de campagne voor Gemeenteraadsverkiezingen en het referendum over de Sleepwet zijn in volle gang. De afdelingscampagneleiders, het campagneteam en het Landelijk Bestuur zijn ...

Lees meer...

woensdag 22 november 20:00
Het Bourgondisch Debat - Brabant
woensdag 22 november 20:00
Venezuela - Rotterdam
vrijdag 24 november 18:30
Maandborrel en Algemene Afdelingsvergadering! - Amsterdam
vrijdag 24 november 20:00
De BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers in Maastricht - Limburg
zaterdag 25 november 10:00
Day of the Middle East - Landelijk
zaterdag 25 november 12:00
Bezoek JuLi’s Bremen aan Groningen - Groningen
maandag 27 november 19:30
Masterclass debat - Amsterdam
maandag 27 november 19:45
Training Manipulatie en Framing - Arnhem-Nijmegen

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten